IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Уинслет за събирането си с Лео ди Каприо: Не можех да спра сълзите си

30 декември 2021 16 30

Двамата се виждат след повече от двугодишна раздяла заради коронавируса

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Уинслет никога няма да изостави приятелството си с Леонардо ди Каприо.

Въпреки че са минали повече от 24 години от премиерата на „Титаник“, където двамата актьори играят влюбена двойка, която е разделена от потъването на кораба, Лео и Кейт продължават да поддържат връзка и са доказателство за съществуването на истинското приятелство в Холивуд. Напук на натоварените си графици, семейния живот и живеенето в различни държави, актьорите поддържат връзка и често се чуват по телефона.

В интервю за The Guardian, публикувано на 23 декември, Уинслет сподели, че наскоро се е събрала с Ди Каприо в Лос Анджелис. Това е била първата им среща от три години насам заради продължаващата пандемия от коронавирус и мерките, наложени за справяне с вируса. И както в трагичния край на „Титаник“, срещата между двамата приятели е била изпълнена със сълзи.

Кейт Уинслет

Снимка: Getty Images

„Не спирах да плача. Познавам го цял живот“, казва Кейт пред вестника. Допълва, че разделението им не е било предизвикано от липсата на желание за срещи, а от факта, че през по-голямата част от последните две години нямахме възможност да напускаме страните си. „Както много други приятели по целия свят, ние бяхме разделени заради коронавируса и много си липсвахме“, казва още Уинслет.

Актрисата нарича Лео свой много близък приятел и е категорична, че връзката помежду им ще се запази за цял живот.

Уинслет и Ди Каприо се срещат през 90-те години по време на снимките на „Титаник“. Двамата снимат втория си общ филм Revolutionary Road през 2008 година, играейки женена двойка, която се опитва да оправи връзката си. Връщайки се назад към „Титаник“, Кейт споделя, че по това време тя е навършила 21, а Лео е станал на 22 години.

Кейт Уинслет

Снимка: Getty Images

Признава, че графикът на снимки е бил изключително тежък и не е бил по вкуса и на двамата, но някак си са стиснали зъби и заедно са преминали през трудностите. Шегува се, че Ди Каприо е имал много повече свободни дни от нея по време на заснемането на „Титаник“. Въпреки тежките условия и късните работни часове, Кейт е благодарна за преживяването и никога не е искала да покаже пред медиите, че е на прага на изтощение.

Всъщност актрисата и колегата ѝ често си говорят за времето си в „Титаник“, като признават, че драмата от 1997 година завинаги ще остане в умовете и сърцата им. „Понякога си повтаряме репликите от филма, защото само ние можем да го направим, и доста се смеем. Намираме го за забавна игра“, признава Кейт.

Кейт Уинслет

Снимка: Getty Images

Освен на снимачната площадка, актьорите показват близката си връзка и по време на светски събития. Те често се придружават на червения килим и винаги са горди с постиженията на другия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари