IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Уотсън: Спомням си точния момент, в който се влюбих в Том Фелтън

31 декември 2021 11 00

Двамата играят Хърмаяни Грейнджър и Драко Малфой в поредицата за Хари Потър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ема Уотсън даде на феновете това, от което се нуждаеха в края на 2021 година – признание, че е имало момент, в който е била влюбена в колегата си Том Фелтън.

Двамата се срещат на снимачната площадка на филма „Хари Потър и философският камък“ през 2001 година и оттогава са много близки приятели. През годините се говореше, че между тях има нещо повече от приятелство, тъй като те често бяха заедно, ходеха на почивки и дори публикуваха видеа в социалните мрежи, на които Фелтън учи Уотсън как да свири на китара. Потвърждения на слуховете за любов така и не се появиха, но признанието на Ема, че някога е била влюбена в колегата си е като закъснял коледен подарък за феновете.

На 1 януари 2022 година HBO Max ще излъчи специален епизод по случай двадесет години от началото на поредицата за Хари Потър. В него ще се съберат всички актьори от магическите филми, ще разходят феновете из снимачната площадка, ще споделят тайни от процеса на заснемане и какво се е случвало зад камера. Именно по времето на този епизод Уотсън разкрива, че е имала специални чувства към Том Фелтън.

В кратък клип, който вдига още повече нивото на любопитство на феновете, Ема казва, че си спомня точния момент, в който се е влюбила във Фелтън. „Влязох в една стая, където ни обучаваха. Задачата ни беше да нарисуваме Господ по начин, по който ние си го представяме, и Том беше нарисувал едно момиче с обърната назад шапка, което кара скейтборд. И просто не знам как да го кажа – влюбих се в него“, споделя Уотсън в епизода.

Тя допълва, че е отивала всеки ден на снимачната площадка, за да търси номера на Том сред информацията на актьорите, за да разбере дали той ще се появи на снимки. Спомня си, че е бил записан седми в списъка и винаги се е радвала, когато е виждала името му. „Той обаче беше три години по-голям от мен и ме приемаше за своята малка сестра“, разкрива още актрисата.

Във видеото феновете могат да видят още мили моменти между двамата приятели, като танц, топла прегръдка и няколко искрени усмивки. Това накара голяма част от феновете да си помислят, че това е моментът, в който Ема и Том ще признаят пред света, че са двойка и досега са криели връзката си. За съжаление, това няма да стане.

Уотсън признава, че нищо романтично не се е случило с колегата ѝ. Той, от своя страна, споделя, че е бил напълно наясно, че Ема си е падала по него, като това го накарало да започне да я защитава от всичко лошо на снимачната площадка. „Тя зае много важно място в сърцето ми и остава там до ден днешен“, казва екранният Драко Малфой.

Що се отнася до самия снимачен процес, Ема си спомня, че е имала доста трудни моменти заедно с колегите си. Когато първият филм се снима, тя, Даниел Радклиф (Хари Потър), Рупърт Гринт (Рон Уизли), Том Фелтън и много други са все още деца на не повече от 14 години. Специално Уотсън, Радклиф и Гринт са били съответно на 10, 11 и 12 години. „Един от големите проблеми при нас беше, че по време на снимки много се разсейвахме и концентрацията ни често изчезваше“, казва Ема.

Това се потвърждава и от режисьора на първите два филма – Крис Колумбус, който казва по-рано през годината, че актьорите често са гледали точно в камерата и са се усмихвали, защото не са могли да повярват, че участват в толкова голяма продукция. „Те бяха толкова щастливи, че играят във филм за Хари Потър, че просто не можеха да сдържат вълнението си и да се фокусират върху цяла една сцена“, допълва той.

Радклиф споделя, че всички са били просто едни деца, които наистина са се забавлявали на снимачната площадка. „Най-вероятно целият екип е направил работата си доста по-трудна, когато са ни оставяли да си изживеем забавните моменти. Това много ни разсейваше от процеса, който трябваше да вършим“, казва актьорът.

Специалният епизод „Хари Потър 20 години: Завръщане в Хогуортс“ ще бъде излъчен по HBO Max на 1 януари и ще бъде достъпен в платформата HBO GO.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари