IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Фелтън, май обърка костюма!

3 ноември 2021 14 50

Актьорът от филмите за Хари Потър изненада феновете си за Хелоуин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако сте фен на поредицата за Хари Потър със сигурност в един момент сте мразели онова момченце с русата коса и сините очи, което винаги беше в конфликт с Хари. Ученикът в Хогуортс, който винаги разчиташе на баща си да оправи ситуацията и след себе си имаше двама лакеи, които вършеха черната му работа. Точно така, говорим за Драко Малфой.

Постепенно обаче Драко Малфой се променя и дори се превръща в един от любимците на публиката. Той преминава през различни метаморфози на характера и сам разбира коя страна е правилната и защо трябва да застане на нея. В една сцена от „Хари Потър и даровете на смъртта“, която остава скрита за зрителите, се вижда как Драко напуска групата на Лорд Волдемор и дава пръчката си на Хари Потър, с която той впоследствие побеждава лошия магьосник.

Оказва се, че в характера на Драко има много повече доблест и чест, отколкото всеки от нас си мисли. Той е перфектният представител на Грифиндор, но попада в Слидерин, което малко или много предопределя нивото на фенска любов към него.

В реалния живот обаче нещата са съвсем други. Том Фелтън, който изигра Драко Малфой, е любимец на публиката и продължава да държи света на Хари Потър в сърцето си. Той често се среща със своите колеги, като дори играе голф с близнаците Оливър и Джеймс Фелпс, които влизат в ролята на Фред и Джордж Уизли.

Любовта си към Хари Потър Фелтън показа и на тазгодишния Хелоуин. Той успя да изненада феновете си, обличайки се като Момчето, което оживя, споделяйки няколко снимки в социалните мрежи. Кучето му също беше в костюм и беше част от дома на Грифиндор. Този път Фелтън смени зелената роба на Слидерин с червена и златна, като допълни визията си с кръгли очила, пръчка и белег във формата на светкавица. Кучето му също влезе в роля, като беше увито с шал на Грифиндор.

Въпреки че избра да бъде Хари Потър за Хелоуин, Фелтън заяви през юни, че веднага ще приеме възможността да играе отново Драко Малфой. Актьорът допълни, че би влязъл във всяка една роля от семейство Малфой, включително баща си Луциус или сина на Драко – Скорпиус. „Ако ме питате, ще ви кажа, че веднага бих си боядисал косата руса. Или Драко, или Луциус. Ще играя дори детето на драко, ако ми кажат. Всеки един шанс отново да бъда Малфой ще бъде приет с отворени обятия“, каза Фелтън пред People.

Той допълни, че е развил собственическо чувство върху Драко и не би искал друг човек да го играе.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари