IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Илон Мъск с коремче. Бременна ли е?

4 януари 2022 17 50

Граймс предизвиква спекулации, че чака второ дете

БГНЕС

БГНЕС

Бременна ли е отново Граймс? Това се чудят феновете на бившата жена на Илон Мъск, след като тя сподели любопитна публикация в Instagram. На нея канадската певица е с коремче, което не крие.

„Кралицата е бременна“, коментира последовател на звездата, дарила милиардера със син. Само за няколко часа с него се съгласиха над 500 души.

И докато някои не скриха любопитството си от това, че Граймс може да чака второто си дете, други не изключиха възможността тя да споделя стара снимка, само за да привлече внимание.

Нестандартният кадър, качен от изпълнителката, прилича много на тези, които тя обикновено си прави. И макар мнозина да я попитаха дали е бременна за втори път, тя не пожела да отговори.

Синът на Граймс и Мъск се роди през май 2020 г. Няколко месеца по-късно директора на SpaceX и Tesla обяви, че двамата се разделят, но ще отглеждат заедно момченцето, на което дадоха странното име X Æ A-Xii. По думите му, двамата все още се обичат и ще запазят чудесните си отношения, нищо, че смятат да живеят на различни места.

И докато заради работата си Илон е предимно в Тексас или пътува в чужбина, то певицата е ситуирана в Ел Ей. Все пак феновете им не изключват възможността двамата да са се събрали покрай празниците.

Подобно на много други свои колеги, Граймс може и да рекламира предстоящ свой проект чрез снимката с корема. Може би тя е специално заснета за нейния предстоящ шести албум.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари