IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За Нова година: Бременната Роузи Хънтингтън показа сина си

4 януари 2022 15 00

Моделката очаква второ дете от съпруга си Джейсън Стейтъм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Малкото копие на Роузи Хънтингтън-Стейтъм и Джейсън Стейтъм расте бързо, но не толкова яростно.

На трети януари супермоделът позволи на феновете си да надникнат в семейния ѝ живот, споделяйки как е прекарала Нова година с най-близките си хора. В серия от снимки тя показа как с 4-годишния си син Джак са се насладили на няколко занимания сред природата. На един от кадрите, споделени в профила в Instagram на Роузи, се вижда как момченцето е топло облечено в черно шушляково яке и гледа към мъглата с бинокъл. На друг пък малкият Джак се вози на хеликоптер и любопитно наблюдава през прозореца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

„Гледаме към теб, 2022!“, написа моделката и пожела на всички Честита Нова година. Последователите ѝ веднага забелязаха и Джейсън Стейтъм на една от снимките, макар актьорът да беше почти скрит от камерата. На снимката се вижда как Джак отново използва бинокъл, но този път гледа към баща си, който е облечен с шотландска поличка и е насочил апарат към сина си.

Роузи и Джейсън със сигурност имат голямо събитие, което да очакват през тази година. В допълнение към създаването на прекрасни семейни спомени, те чакат и второто си дете. Бременността беше обявена през август, когато моделката сподели няколко селфита, на които се виждаше наедрялото ѝ коремче. „Та даааа! Втори рунд“, написа по това време тя.

След новината Хънтингтън-Стейтъм постоянно документира процеса по наедряване на коремчето ѝ и показва забележителния си стил за бременни. На 23 декември тя публикува колекция от снимки, на които носи различни тоалети за зимата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Роузи и Джейсън се срещат за първи път в Лондон през 2009 година. Потвърждават годежа си през 2016-а на червения килим по време на наградите „Златен глобус“. Въпреки че моделката в миналото е говорила, че бракът не е основен приоритет за нея, през 2020 година тя казва в социалните мрежи, че би искала да разрасне още повече семейството си.

„В момента имаме късмета да се наслаждаваме на много семейно време заедно“, отговори Роузи по време на сесия с въпроси от своите фенове. Желанието ѝ за по-голямо семейство се сбъдна и през 2022 година всички у дома очакват новото попълнение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари