IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода за бременни - в гардероба на Роузи Хънтингтън-Уайтли

28 август 2021 12 00

Моделът чака второ дете от Джейсън Стейтъм

БГНЕС

Роузи Хънтингтън-Уайтли намери най-добрия начаин, за да съобщи, че очаква второ дете - чрез своя стилен гардероб. Както вече писахме, половинката на Джейсън Стейтъм, го направи в Instagram. A уловката бе, че само най-любопитните, разглеждащи галерията й докрай, са се натъкнали на последния кадър, на който моделът показва бременното си коремче. 

„Тааа даааа!!“, пише красавицата, но тези думи важат не само за хубавата новина, но и за стилните предложения, които заснема срещу огледалото. Но ако си мислите, че облеклото й само за бременни, дълбоко се лъжете. 

Какво има в гардероба на русокосата звезда? 

Да, на по-голяма част от снимките в галерията я виждаме с по-разкроени панталони и ризи, но те са по най-новите модни тенденции. Но последната Уайтли е с рокля от фино плетиво, която прилепва плътно по тялото й, което се променя с всеки изминал ден. А по данни на експерти, оребреният модел е на марката Bazilika. Той е съчетан с чехли с така наречената квадратна подметка. 

Роузи, която е почитател на минималистичния стил, обожава копринени дрехи, например риза с черни райета, съчетана с черен панталон с широки крачоли и плетена чантичка със златна верига. 

Макар да има леко коремче, половинката на Джейсън Стейтъм успява умело да го прикрие, прибирайки полото или блузката си в панталона, обличайки отгоре сако или разкопчана риза. Освен това няма да я видите с прекалено цветни неща. За сметка на това тя комбинира бяло, бежово, черно и ризидаво. 

Преди да обяви, че е бременна, Роузи показа още от летния си стил, носейки удобен комплект, приличащ на пижама. Тогава се снима с къси шорти и топ, както и с малка черна рокля, съчетана с бяла свръхголяма риза. 

А на какво ще заложи в следващия триместър Хънтингтън-Уайтли, престои да разберем. 

Ето и още модни предложения, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари