IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мрежест костюм и каубойска шапка - в новата колекция на Бионсе

20 август 2021 12 30

Изпълнителката представи модели от Ivy Park

Снимка: Getty Images

Седмица след като Бионсе сподели снимка на близнаците си Руми и Сър облечени с дрехи от колекцията й Ivy Park, тя реши, че е време да стане център на внимание и да участва в последните промо снимки, носейки син цвят от глава до пети. Вписвайки се чудесно в сезонната тема за родео и каубой, изпълнителката успя да привлече погледите на целия свят и да накара феновете си да отброяват дните до пускането на новата колекция. 

В Instagram Бионсе публикува няколко снимки, на които носи тъмносин мрежест костюм, който е непрозрачен в горната част на тялото и в част от краката. Тя го комбинира с дълго синьо яке, бели маратонки, маска за лице с ресни, вдъхновена от Орвил Пек, и синя каубойска шапка, която може да бъде почит към нейните корени в Хюстън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVY PARK (@weareivypark)

Допълнителни публикации показват тоалета от различни ъгли, а за фон са избрани големи бали сено. Описанието гласеше, че колекцията се пуска онлайн на 19 август, а в магазините стъпва ден по-късно. Предишните разглеждания на линията показват, че в нея ще има модели с кравешки принтове, tie-dye и детски версии на всички дрехи, включително и синият тоалет, който Бионсе демонстрира. Макар че сме почти сигурни, че маската с ресни няма да бъде в магазините, няма как да знаем дали изпълнителката не ни е подготвила някоя друга изненада. 

Според Harper's Bazaar, рапърът Monaleo, моделът Палома Елсесер и певицата Шон Алегра също ще участват в кампанията. "Да бъда оценена и избрана от един от най-великите артисти на всички времена е невероятно и вълнуващо", казва Алегра за включването си в кампанията. Тя допълва, че обожава вижданията на Бионсе за мода, нейния креативен ум и какво предлага на пазара. "Знам, че новата й колекция означава много, защото е свързана с детството й в Хюстън, ходенето й на родео всяка година и всички тези мултикултурни изживявания", споделя още певицата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVY PARK (@weareivypark)

***

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVY PARK (@weareivypark)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

КИик ( преди 2 години )