IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе за близнаците си: Прекрасно е да получиш два подаръка наведнъж

16 юни 2021 12 30

Руми и Сир отпразнуваха четвъртия си рожден ден

Снимка: Getty

През уикенда къщата на Бионсе и Джей Зи беше изпълнена с детски глъч и много подаръци, защото близнаците им Руми и Сир отпразнуваха четвъртия си рожден ден.

За да отбележи специалния ден изпълнителката публикува специално съобщение към децата си, в което изрази безкрайната си любов. Използвайки личния си уебсайт, Бионсе реши да не споделя снимка на близнаците, а просто да напише пожелание на черен фон. „Какво е по-добро от 1 подарък? Цели 2! Честит рожден ден, Руми и Сир“, гласеше съобщението.

Колкото и да бяха разочаровани обаче феновете не бяха изненадани, че нито Бионсе, нито Джей Зи споделят снимки на децата си. Още от раждането им през 2017 година те решиха да запазят личното пространство на Руми и Сир и да не ги показват толкова много в социалните мрежи или на публични събития. За разлика от тях, сестра им Блу Айви е често по сцените и червените килими заедно с известните си родители. 9-годишното момиченце дори спечели награда „Грами“ за участието си в клипа към песента Brown Skin Girl.

Все пак, в края на март тази година Бионсе реши да сподели рядък кадър на близнаците си, показвайки част от ваканцията им в Малибу. Тогава тя и трите ѝ деца се насладиха на японска кухня и се забавляваха край океана. Лицата на Руми и Сир обаче останаха скрити. На една от снимките се вижда как изпълнителката се пресяга към момченцето си, което носи бяла тениска и бежови панталони, а косата му е вързана на малка опашка. На друга пък Руми е облечена в пастелна рокля с прическа на две опашки.

През май Джей Зи споделя, че бащинството сериозно е променило живота му и то в добра посока. „Това е невероятно нещо. Много бързо те приземява“, казва той. Допълва, че се е научил да плува, само за да може да спаси децата си, ако някое от тях започне да се дави. Иначе до този момент не е виждал смисъл в тези уроци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари