IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спортна мода: Бионсе впечатли дори и на баскетболен мач

8 юни 2021 12 30

Истинска модна забивка

Снимка: Getty

Ясно е, че Бионсе е една от най-впечатляващите изпълнителки на нашето време. Нищо чудно, че е наричана кралица Би и концертите и албумите ѝ се продават мигновено. Да не говорим, че преди няколко месеца пък звездата се превърна в първата жена в музикалната индустрия, която печели 28 награди „Грами“. Четири от тях ѝ бяха връчени през март, а в благодарствената си реч Бионсе заяви, че е работила за тези успехи цял живот и посвети наградите на своите деца.

Освен че се справя чудесно в музикалния бизнес, изпълнителката има няколко странични занимания, които също ѝ се отдават. Тя създаде спортна линия дрехи Ivy Park, която се радва на огромен успех и дори включи дъщеря си Блу Айви в последната реклама. Като човек, който създава спортни дрехи, Бионсе се наслаждава и на различни спортни мероприятия. Наскоро тя беше забелязана на баскетболен мач, но тоалетът ѝ съвсем не беше обикновен.

Докато повечето зрители в залата носеха тениски, дънки и други ежедневни дрехи, то Бионсе използва възможността да се открои сред тълпата. Заедно със съпруга си Джей Зи, тя подкрепи отбора на Бруклин Нетс, носейки истински кристали. Облечена в зашеметяващо яке с паднало рамо и черна кожена минирокля, изпълнителката този път успя да надмине и себе си. Кристалното яке беше допълнено от диамантен чокър, черни токчета и черна предпазна маска.

Джей Зи реши да насочи цялото внимание към съпругата си, като се облече съвсем обикновено за срещата. Той носеше черни спортни панталони, черна тениска и златни аксесоари. За разлика от Бионсе, рапърът не носеше предпазна маска, но пък черните му кръгли слънчеви очила бяха на лицето.

Малко преди да бъде прихваната от камерите в залата, Бионсе се похвали с тоалета си в социалните мрежи. Тъй като през последните месеци изпълнителката рядко излизаше от вкъщи, съвсем разбираемо е, че тя ще използва всеки един момент, за да покаже впечатляващия си гардероб.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари