IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново заедно: Бионсе се събра с Мишел Уилямс и Кели Роланд

1 юни 2021 17 50

Една от трите грации от Destiny's Child с нова книга

БГНЕС

Част от звездния състав на Destiny's Child се събра. Бионсе и колежките ѝ Мишел Уилямс и Кели Роланд, успяха да поприказват, макар и виртуално, а онова, което ги обедини, бе предстоящата автобиографична книга на една от тях.

„Всички са в кухнята!“, написа Уилямс, уточнявайки, че се е отбелязала с приятелките си в груповия чат. А въпросното „чекване“, както го наричат мнозина, не е случайно.

„Checking In“ се казва новата книга на Мишел, в която тя говори за личния си живот, най-вече за проблемите с психичното здраве, които е имала. И тъй като по време на пандемията тя се чува често с Бионсе и Кели по интернет, го прави за пореден път, записвайки част от разговорите им.

„Единственият път, когато ви оставям да подслушвате нашите групови чатове!“, пошегува се певицата.

„Толкова много те обичаме и ни липсваш“, казва Бионсе в записа, придружен с обща снимка на момичетата. След нея Роланд споделя, че се гордее със своята колежка:

„Ти си толкова вдъхновяваща и за двете ни...“.

В друг клип, в който разговорът на звездите от Destiny's Child продължава, Мишел пита Бионсе и Кели как са изкарали по време на социалната изолация.

Трите певици се шегуват, че все повече време прекарват в кухнята, готвейки за своите семейства.

„В момента правиш някаква музикална супа?“, смее се Уилямс, питайки Бионсе какво приготвя.

Приятелките споделят още колко е хубаво, че все още са близки, макар вече да не пеят на една сцена. И добавят, че винаги могат да разчитат една на друга, независимо че не се виждат толкова често.

По думите на Бионсе, тази връзка между тях ще издържи на трудностите на времето, в което всички ние се намираме.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари