IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Теодора Духовникова си почива в Доминикана за Нова година

6 януари 2022 17 50

Актрисата се запали по сърфа

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС

Шампионско начало на годината за Теодора Духовникова. Известната българска актриса сподели във Facebook, че е посрещнала 2022-ра на плажа, при това в компанията на най-добрите сърфисти.

„На Кабарете истинските звезди са във водата и карат сърф като богове. Други звезди няма“, написа тя, споделяйки снимки от райското кътче.

От поста на Духовникова разбираме, че тя е наблюдавала „финала на квалификациите за световното по хавайка“ в Кабарете – град в провинция Пуерто Плата. Той е известен с красивите си плажове, които мнозина избират именно, за да практикуват страстта си към сърфа.

Теодора, която показва как изглежда по бански и без грим, обяснява още, че е във възторг от новите си приятели.

„Изглеждаш феноменално! Фе-но-ме-нал-но!“, „Ба! Звезди! Тия са се снимали с Теодора Духовникова, не тя с тях!“, „Охххх, вълшебно начало“, пишат приятели на актрисата.

На 14 декември звездата от родното кино и театър, която не се определя като такава, имаше рожден ден. Най-вероятно екзотичното ѝ бягство е организирано по случай повода.

„Допреди няколко месеца щях да ти кажа, че е защото държа да се грижа за себе си. Но последната година изобщо не съм полагала никакви грижи за себе си, чак си се ядосвам, че така стана, но ето че сега, без никакви грижи, се харесвам дори повече от преди. Та не знам как да ти отговоря – може би така – красотата май наистина ще се окаже вътрешно състояние. И ген, разбира се“, сподели тя пред списание „Eva“, говорейки за това, че през последната една година е намерила повече време за себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари