IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На топло за Нова година – кои български звезди избраха тази опция?

30 декември 2021 14 30

Иво Аръков пътува над 20 часа до Камбоджа, където ще посрещне 2022 г.

IStockphoto

IStockphoto

Годината неусетно се изниза и ето че ни остава много малко до посрещането на новата 2022-а. Въпреки предупрежденията за настъпващата пета вълна и ограничителните мерки за предпазване от коронавирус, много българи избраха да вдигнат наздравици за празниците на топло, далеч от студена и мрачна България. И както се досещате, не пропуснаха да се щракнат с коктейли в ръка, по бански, събирайки тен на плажа.

Дубай и Малдивите са сред предпочитаните дестинации за коледно-новогодишните празници. Има и други опции, които някои родни звезди избраха, за да отброят оставащото време до 1 януари.

Кои БГ звезди ще посрещнат 2022 г. на топло, зад граница?

Иво Аръков

Може да се каже, че Иво Аръков заслужава една страхотна почивка в чужбина. За него 2021 г. бе изпълнена с много положителни емоции. Освен новите проекти, в които участва, той може да се похвали и с това, че пак е на крилете на любовта.

Заедно с половинката си Габриела Николаева, актьорът замина за Камбоджа, където ще посрещне новата година. Двамата избраха неповторимо красивия остров Кох Ронг, за да релаксират по време на зимния си отпуск.

„Уморен от 25+часовото пътуване!“, написа Аръков и качи няколко снимки в социалните мрежи. На тях той е в хотела, в който е отседнал, с лятна ризка на гърба си.

Междувременно гаджето на Иво също качи няколко кадъра – в своята история, с които да подразни своите последователи, че е на приятното местенце.

Жени и Ваня Джаферович

Известната двойка предпочете плажната ивица на Флорида вместо ски пистите в някой наш зимен курорт. А близки до нея споделиха, че Жени и Ваня са на гости на чичото на футболиста в САЩ за празниците.

„Изгубена в дните. Когато съм в България нямам почивен ден, дори почивните часове са малко. И така си го харесвам! Но…. Харесвам и това изгубване във времето тук… гонейки изгреви и залези“, сподели сървайвърката и показа украсата из централната алея на Флорида.

Преди да се снимат по бански, Ваня, Жени и децата им изкараха един страхотен ден в Magic Kingdom - тематичен увеселителен парк. Там си направиха страхотни снимки, които показват в специалното си видео.

Антония Петрова-Батинкова

Мис България 2009 г. и съпругът ѝ Ивайло Батинков не спряха да качват снимки от Малдивите, където избраха да отбележат Коледа и посрещнат 2022-а.

„Една лекичка, импровизирана, малдивско-палмена фотосесийка с фотограф – съпругът ми! … иии за пореден път да кажа – без фотошоп и програми за обработка на снимки, всичко е естествено, както винаги, включително и цветовете, какво остава за формите!“, сподели Антония, показвайки как изглежда по бански.

Батинкова смени безброй модели бански и тоалети, които показа на последователите си. А според много от тях, на кадрите ѝ си личи, че тя очаква втори наследник. Това доказват не само позите, а и начинът, по който си държи или „глътва“ корема.

Макар все още да не коментира слуховете за евентуална бременност, миската не спира да разказва, че си почива в рая.

„Коледа дойде с парашут и кацна точно пред нас, след което под ритмите на барабани и народна малдивска музика, отплавахме с коледната му яхта в океана и обикаляхме из островите на Малдивите“, обяснява тя и показва купона с Дядо Коледа на Малдивите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари