IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иво Аръков на 33: Смехът е най-доброто лекарство

28 септември 2021 14 50

Актьорът празнува с най-близките

IStockphoto

„Смехът е най-доброто лекарство“. Това споделя Иво Аръков в социалните мрежи, отбелязвайки своя рожден ден. На 27 септември актьорът и тв водещ навърши 33 години, като събра най-близките в столично заведение.

„Благодаря за всички добри пожелания и подкрепа от всички вас, които сте отделили време от живота си, за да споделите добрите си мисли и да ми изпратите всички положителни емоции. Толкова много ви обичам!“, пише той към своя снимка.

Аръков качи един кадър в своята история във Facebook, на който го видяхме в компанията на неговата приятелка Габриела Николаева, както и любими колеги от предаването „Мармалад“, сред които екранната му половинка – Радост Драганова.

„Бъдете в безопасност и позитивни. Знам, че животът е малко груб, но винаги можем да си го върнем, когато се усмихнем“, коментира още рожденикът.

Междувременно, приятелката на Иво сподели обща снимка с него в Instagram за първи път откакто са заедно, придружена с посланието:

Все още не мога да преброя всички причини, поради които съм лудо влюбена в теб“.

По-рано тази седмица Аръков се отбеляза от Люнебург, Германия, където е бил заедно с приятелката си. Именно от въпросното градче е и снимката, която тя сподели, за да го поздрави по случай неговия рожден ден. А към тях се присъедини и фолкпевицата Галена, която качи видео към своя песен, в която Иво участва.

Актьорът от сериала „Съни бийч“ е с 13 години по-възрастен от гаджето си, което в средата на август навърши 20.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари