IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ваня Джаферович тъгува по родната страна

14 октомври 2021 14 40

Футболистът живее в България цели 16 години

БГНЕС

Ваня Джаферович тъгува по родната си страна. Бившият футболист на ФК „Берое“ и победител в  „Survivor V“, сподели, че вече 16 години живее в България, но му липсват хубавите моменти със семейството в Босна и Херцеговина. 

Риалити звездата сподели няколко снимки от своето детство и юношество, като написа: 

„До 9-годишна възраст бяхме в Босна, след това почна войната и се преместихме в Хърватска, където останах още 13 години, преди да дойда Стара Загора и България. Сега съм на 38 и все още не мога да се преборя с носталгията и чувството, че съм чужденец тук, където съм“.

Според Ваня, който познато лице от телевизионния екран, най-голямата му грешка е, че в трудни моменти си пуска музика от бивша Югославия, когато е сам вкъщи, което го потиска още повече. 

„Чувам езика, текста, носталгията ме удря и почвам да ридая като малко дете. Не мога да спра…“, добавя той. 

Според Джаферович, макар да се чувства прекрасно със съпругата си Евгения у нас (двамата имат две деца и хубава кариера), той не спира да мисли за миналото.

Приятелите на Ваня коментират, че „домът е там, където е сърцето" и никой не може да му отнеме спомените от Босна, като го поздравяват за откровенията. 

„Ваня, преживял си толкова много и няма как в съзнанието ти да не стои този твой живот. Справяш се повече от добре, дори далеч от Родината си“, „Ти си един прекрасен човек както и цялото ти семейство“, „Ваня, Стара Загора те обича, завинаги един от нас!“, „Не си се изгубил, миналото ти напомня какво причини войнат“, пишат феновете му под неговата публикация. 

Междувременно, старите снимки на Джаферович само доказват, че „кръвта вода не става“. Синът му Бо има поразителна прилика с начина, по който е изглеждал баща му като малък. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари