IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тони Димитрова с емоционален разказ за приятелството си с Ева и Гого от „Тоника“

13 октомври 2021 17 50

Певицата честити рождения ден на своята обичана колежка

БГНЕС

Нищо в този живот не е случайно и съдбата си знае работата. Това споделя Тони Димитрова, говорейки за приятелството си с две звезди от известната група „Тоника СВ“. Бургаската певица честити рождения ден на Ева Найденова, която на 12 октомври стана на 68 години, като разказа за близките си отношения с нея и съпруга ѝ.

„Когато бях в четвърти клас и живеехме в Сливен, майка ми беше дала пари за обувки, а аз си купих първата плоча на „Тоника“. Много ги харесвах, обичах песните им и не ми пукаше, че ще я карам със старите обувки!“, споделя Тони със своите фенове във Facebook, където сподели няколко снимки със своята колежка.

Димитрова споделя, че след като пораснала и се ориентирала към музикалната сцена, именно Ева и покойният Гого я открили и поканили в своето шоу за пеещи таланти, което било първото по онова време. Оттогава започнало тяхното приятелство.

„Пеехме заедно, пътувахме, смеехме се, питах ги за толкова много неща, които не разбирах в нашата професия. Бяха моя много голяма опора!“, посочва още Тони.

Изпълнителката изтъква, че въпреки някои спорове и предизвикателствата на времето, както и след загубата на Георги Найденов, тя е успяла да запази приятелството си с неговата съпруга и се радва, че ще отиде до Айтос, за да празнува заедно с нея.

Много от последователите на Димитрова я поздравиха за хубавите думи и изтъкнаха, че хиляди българи са израснали с музиката на „Тоника СВ“ и останалите групи, зародили се от нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари