IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Евелин Костова празнува годинката на дъщеря си

12 октомври 2021 15 00

„Най-красивото и най-чаканото“, написа тя

IStockphoto

„Най-красивото и най-чаканото“. Така Евелин Костова описва своята дъщеричка, на която отбеляза първия рожден ден. Актрисата от сериала „Съни Бийч“ показа мил момент с тортата, поръчана специално за повода.

„Година по-късно ще добавя най-смешната и най-усмихнатата! Ивайла е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало!“, сподели младата майка към снимката на момиченцето, което държи кукла в ръцете си.

По думите на Евелин, Ивайла вече не е бебе и спокойно може да се обръща към нея с „мило дете“, на което благодари за приключението да бъде майка.

След като роди, актрисата бързо трябваше да се върне към работните ангажименти. А в профила си в Instagram започна да споделя повече за майчинството. И двете с колежката ѝ Лидия Инджова в един момент оставиха бебетата си на бабите, за да се снимат във втория сезон на „Съни Бийч“.

„Кърменето е много специален период, при мен не беше лишен от болки и неволи, НО това никога не би ме спряло да тръгна по този път отново. А за тези, които обмислят възможността да не кърмят, бих ги посъветвала – помислете пак. Изключително полезно е и за майката!“, коментира Костова това лято, отбелязвайки Световната седмица на кърменето.

За разлика от други известни майки, Евелин не се притеснява да показва снимки на детето си в социалните мрежи, като не крие лицето му с емотиконки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари