IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин за кърменето на 2 бебета: Не е шега!

15 март 2021 10 50

Многодетната майка намира време и за тренировки

БГНЕС

Да имаш две бебета у дома е „забавно и сладко“, но носи със себе си и доста предизвикателства. А как се справя една майка, ако освен тях, трябва да се грижи за още четири деца, всяко от което си иска своето?! Да, става дума за Хилария Болдуин, която наскоро посрещна пеленаче от сурогатна майка и се е посветила изцяло на своето голямо семейство. В своя профил в Instagram тя разказа, че не ѝ е лесно да кърми.

37-годишната инструкторка по йога, омъжена за актьора Алек Болдуин, се сравни с крава в своята история в социалната мрежа, където сподели за това как храни сина си Еду и по-малката му сестричка Лусия.

„Нека да ви кажа нещо, което може би вече знаете: кърменето на две бебета не е шега“, пише тя. На снимката, която е споделила, Хилария изглежда много изморена, но все пак е с лек грим, по което съдим, че явно е доста организирана майка.

След като роди момченце през септември, Хилария и съпругът ѝ определено изненадаха всички, обявявайки, че са посрещнали още едно пеленаче, родено от сурогатна майка. С него децата им станаха 6, като най-малките изискват хранене на поискване, смяна на памперси и приспиване, заради които най-вероятно двамата ще си потърсят бавачка съвсем скоро.

Макар и да се оплаква на своите последователи, Хилария уточнява, че вече е истински щастлива. Освен че публикува много снимки на бебетата и техните по-големи братя и една сестра, тя намери време и за тренировки, с които за пореден път доказа, че когато човек има желание, ще намери начин да се погрижи за тялото си.

„Това разтягане е невероятно за трениране на бедрата и гърба и е едно от нещата, което трябва да включите в ежедневния ви списък със задачи. То променя напълно начина, по който се чувствам и се надявам да ви накара да се почувствате по същия начин“, обяснява инструкторката, която след раждането на пет деца изглежда като момиченце.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари