IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин разкри името на шестото си дете

5 март 2021 11 00

Дъщеря ѝ се е появила благодарение на сурогатна майка

Снимка: Getty

Запознайте се с най-новия член на семейство Болдуин.

Само ден след като стана ясно, че Хилария и Алек Болдуин са посрещнали шестото си дете, фитнес инструкторката използва социалната мрежа Instagram, за да разкрие името на дъщеря си.

„Толкова сме влюбени в дъщеря ни Лусия“, написа 37-годишната звезда под снимка на най-малкия член. Тя допълни, че бебето е сбъдната мечта, както са били и останалите му пет братя и сестри.

Лусия е шестото дете на Алек и Хилария. Те са родители на 7-годишната Кармен, 5-годишния Рафаел, 4-годишния Леонардо, 2-годишния Ромео и 6-месечния Едуардо. 62-годишният Алек пък има и 25-годишна дъщеря Айралнд от бившата си съпруга Ким Бейсингър. Гордото семейство обяви появата на новия си член, споделяйки обща снимка на Хилария и децата. Под нея беше изписано само числото „7“, като феновете сметнаха, че в бройката се включва и нероденото бебе на двойката.

През годините фитнес инструкторката не спира да показва голямото си семейство пред последователите в социалните мрежи. През 2019 година тя претърпя спонтанен аборт, който беше втори за годината. Хилария също така наскоро показа как върви изолацията в къщата на Болдуин, като сподели снимка на дъщеря си Кармен, която се бори с домашната работа по математика.

Все пак, Хилария реши да си вземе почивка от светлината на прожекторите миналата година. Причината беше скандалът с потеклото ѝ, като много фенове я обвиниха, че фалшиво се представя за испанка и говори с фалшив испански акцент. Според тях, звездата дори не трябва да се нарича Хилария, а Хилари, тъй като е израснала в Америка.

След като изчезна за около шест седмици от социалните мрежи, съпругата на Алек Болдуин се завърна в пространството, за да обяви пред последователите си, че започва да “слуша, да разбира и да пита себе си как може да се научи и да се промени“.

В момента обаче членовете от семейството на Болдуин нямат време за обвинения, като се фокусират изцяло върху дъщеря си. Тя се е появила на този свят чрез сурогатна майка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари