IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек защити Хилария Болдуин в испанския скандал

4 февруари 2021 09 00

„Мисля, че е умно да искаш да бъдеш испанец... ние сме готини“, казва актрисата

Снимка: БГНЕС

Актрисата и фитнес вдъхновение Салма Хайек се включи в скандала с Хилария Болдуин.

Преди няколко седмици съпругата на Алек Болдуин беше обвинена, че в продължение на десетилетия се е представяла за испанка и е фалшифицирала акцента си. Оказва се, че Хилария е израснала в Америка, а не се мести там на 19 години, както твърди.

След като беше нападната в социалните мрежи, г-жа Болдуин получи подкрепата на съпруга си, който дори напусна Туитър с обещанието, че ще се върне, но не е ясно кога. Сега в ъгъла на известната авторка застава и Салма Хайек, в която никой не се съмнява, че е с испанско потекло.

Актрисата, която е работила с Алек Болдуин няколко пъти, гостува на Анди Коен. Там водещият я попита за скандала и какво мисли за Хилария. Хайек, която е свикнала да отговаря на горещи въпроси, успя да се измъкне от ситуацията по най-добрия начин. Тя заяви, че много от приятелите ѝ са я питали дали е чула за скандала, като тя е отговорила, че няма как да се скрие от тази новина.

Все пак Салма застана зад гърба на Хилария и допълни, че всеки лъже по малко. „Тя прави приятелят ми щастлив“, каза звездата, като това е достатъчно. Тя призна, че също се е подлъгала по историите на г-жа Болдуин за испанското ѝ гражданство, защото е много добра майка и никой не би си помислил, че тя може да излъже за такова нещо. „Но не ме и интересува“, заключи Хайек.

Актрисата искаше да поясни, че не иска да нарани чувствата на когото и да било, като не смята, че тя трябва да решава кое е правилно и кое не. Също така, няма да съди Хилария за начина ѝ, по който се представя пред света. Идвайки от испански род, Хайек заяви, че се чувства горда от факта, че г-жа Болдуин е искала да има същото потекло. „Мисля, че това е умен ход... ние сме доста готини“.

Хайек казва, че Хилария не е лош човек и не иска да бъде описвана като такъв. „Нали всички ние измисляме свои герои в истинския живот?“, добавя тя. Завършва с това, че най-важното в момента е, че приятелят ѝ Алек Болдуин е щастлив, а жената до него се държи мило с всеки. „Само това ме интересува“, казва Салма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари