IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълна къща – Алек и Хилария Болдуин посрещнаха бебе номер 6

2 март 2021 17 40

То е второто момиче в семейството

БГНЕС

Пълна къща с деца. Това е мечтата на Хилария Болдуин, която след като роди шестото си дете, не спря с опитите за ново попълнение в семейството. Близо 6 месеца от появата на бял свят на сина ѝ Еду, тя вече държи ново пеленаче в ръцете си.

Йога инструкторката сподели нова снимка в Instagram, с която изненада последователите си с това, че вече има още едно дете. Към нея тя е написала 7, и е поставила емотиконка на сърце. По-късно тя публикува нова, с която представи малката Лусия. 

Г-жа Болдуин не коментира дали второто момиченце в семейството е родено от сурогатна майка или осиновено от сиропиталище, но от публикацията ѝ се разбира, че ще бъде много обичано с по-големите си братчета и една сестра.

"Влюбени сме в дъщеря си Лусия. Точно като  нейните братя и сестри, ти си сбъдната сбъдната мечта", написа щастливата майка, 

Новият член на семейството на Алек и Хилария предизвика противоречиви коментари в социалните мрежи. Мнозина предположиха, че към кадъра пише номер 7, защото майката брои и нероденото си дете.

„Не може да бъде! Та тя роди преди няколко месеца“, „Предполагам, че е сурогатно или осиновено, все пак са минали само 6 месеца след като тя роди Еду“, „Всички казват на Алек да се маха от нея, но вече е направил пет деца, как да ги остави?“, пишат под новината за бебето.

Докато едни обясняват, че няма как Хилария да е родила отново, други посочват, че йога инструкторката има голямо сърце и най-вероятно се е договорила със сурогатна майка преди да разбере, че е бременна отново.

„Децата ми са свикнали да идват нови братя и сестри, така че те вече казват: „Кога ще дойде следващото?“, коментира Хилария по-рано.

Жената на Алек Болдуин сподели, че е направила аборт през ноември 2019 г., в четвъртия месец, но няма да се откаже да пробва отново. След това тя успя да зачене и роди малкия Еду. 

Холивудският актьор вече има една пораснала дъщеря – Айрланд (25 г.), която е от брака му с Ким Бейсинджър. Той се жени за Хилария през 2012 г., като първото им дете е момиче – Кармен. После се раждат Рафаел, който в момента е на 5, както и Леонардо (4 г.), Ромео (2 г.) и накрая Едуардо Пао Лукас.

Наскоро многодетната майка, на която изобщо не ѝ личи, че е раждала, отбеляза 10 години от запознанството си с Алек, като сподели тяхна обща снимка в Instagram. И се пошегува, че всичко започнало с романтика, в ресторант, а сега лежат на пода у дома, а около тях са играчките на децата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари