IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Симона Загорова изтри спомените си с Даниел

8 октомври 2021 15 00

Певицата празнува без него рождения си ден

IStockphoto

Симона Загорова загатна за това, че вече не живее с бащата на детето си. Макар до момента само да се говореше за раздялата ѝ с Даниел Милушев, по всичко личи, че двамата вече не са заедно. Това доказва и профилът на младата изпълнителка, в който няма нито една негова снимка.

На 30-септември дъщерята на фолкпевицата Глория стана на 25, като заедно с майка си събра най-близките у дома, за да ги почерпи. Сред гостите там обаче не бе мъжът от Доспат, в който тя преди време се влюби.

Във видеата и включванията на живо от купона, Даниел не се виждаше никъде, което накара мнозина да смятат, че или той снима зад камерата, или наистина не присъства в живота на рожденичката.

Малко след празника, на който двете звезди пяха от сърце, Симона сподели кадри, но на тях не се вижда бащата на дъщеря ѝ Галина.

„Аз съм едно щастливо момиче! Имам всичко за което някога съм мечтала! На този рожден ден моята любов Галина е в ръцете ми и това да бъда майка е най-хубавото нещо на света! На този рожден ден отново бях заобиколена от любими хора – моето семейство и приятели! Жива и здрава съм и всеки ден минава с музика! Какво друго да си пожелая?! Само нищо от това да не се променя!“, написа Загорова към галерията.

До момента нито Даниел, нито известната му приятелка, не споделят причината за раздялата им. Но както се вижда в социалните мрежи, тя е изтрила всички снимки с него, което е показателно, че имат проблеми. А дали ще успеят да ги загърбят в името на тяхната рожба, предстои да разберем...

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари