IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златка Райкова, Глория... Кои родни звезди имаха рожденици в края на септември?

1 октомври 2021 16 30

Веси Бонева събра приятели за сина си Дариел

IStockphoto

Краят на месец септември бе доста вълнуващ за много родни звезди. Някои известни имена от българския шоубизнес отбелязаха първите рождени дни на своите деца, други пък отново почерпиха за порастването на своите наследници.

Вижте какво споделиха те в социалните мрежи и как празнуваха:

Златка Райкова и Благой Георгиев

Синът на плеймейтката и футболиста Благой Георгиев – Благой-младши, стана на 2 годинки на 30 септември. По този повод неговата майка сподели снимка в социалните мрежи и написа:

„ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, моето момче добро. Всеки ден и час се моля само да си здрав, мамо. Ние с тати ще дадем всичко за теб, за да станеш един добър и достоен човек. Живота си давам за теб. Обичам те безкрайно“.

От своя страна Джизъса качи забавно видео, в което пита детето кой обича повече, като то отговаря с „тати“, дори когато го питат за мама.

„Жив и здрав да си, любов моя! Супер, супер, супер много те обичам“, коментира от своя страна Георгиев.

Веси Бонева

Певицата и нейната половинка Явор Велчев – Яви, отпразнуваха първия рожден ден на сина си Дариел, който също се роди в края на септември.

„На този светъл и прекрасен ден преди една годинка се появи нашият син ДАРИЕЛ! Една невероятна и вълшебна годинка с това мечтано момче. Обичаме те!“, сподели изпълнителката.

Освен кадри от изписването в болницата, които припомни на последователите си, Бонева качи и галерия със снимки от рождения ден на момченцето, на който е поканила много свои роднини и приятели с малки деца.

Луиза Григорова

Актрисата, омъжена за режисьора Мартин Макариев спретна две партита по повод първия рожден ден на сина им Бран.

„Бран на 1 годинка. Това детенце ме накара да разбера какво е то щастие и любов в най-чиста форма! Благодаря ти, слънчице мое!“, сподели звездата, показвайки видео с най-хубавите моменти от семейния празник.

Междувременно Весела Бабинова, която е кума на Григорова, също е отбелязала годинката на своята дъщеря Йоана. Актрисата, която кръсти детето наскоро, обаче е предпочела да не споделя нищо за повода в Instagram.

Глория

Фолкпевицата вдигна шумен купон по случай 25-годишнината на дъщеря ѝ Симона Загорова, която е родена на 30 септември. На него присъстваха най-близките ѝ приятели.

„Честит рожден ден, скъпа моя! Бъди здрава, щастлива, разумна и никога не забравяй колко успешен път извървя и още колко нови върхове има пред теб за покоряване! Не забравяй коя си и не предавай музиката! Вдъхновявай се от мъничкото слънчице Гали, от красотата около теб и любовта на хилядите хора – нищо друго не трябва да те интересува! Знаем, че музиката значи много за теб и очакваме нови песни и проекти!“, сподели гордата майка, качвайки клип, на който порасналото ѝ момиче духа свещите на тортата.

Майка и дъщеря се веселиха както добре умеят – с много музика, танци и техни изпълнения, аплодирани бурно от гостите им. А феновете им станаха част от рождения ден чрез излъчванията им на живо във Facebook.

След като роди първото си дете, Симона бързо влезе във форма и започна отново да ходи по участия. А в своя канал в YouTube, освен да пее, тя често говори за майчинството и предизвикателствата към нея като родител.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари