IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна приказка: Шон Уайт, Нина Добрев и осиновеното ѝ кученце

6 януари 2022 18 00

Актрисата доведе Маверик вкъщи през 2017 година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Нина Добрев реши да си вземе кратка почивка от натоварения си график, за да се наслади на зимна приказка с най-близките си същества – приятеля си Шон Уайт и кучето си Маверик.

32-годишната актриса заведе осиновения си домашен любимец на ски ваканция, като по всичко изглежда, че Маверик се наслаждава на снега точно колкото и стопанката му. В социалните мрежи Добрев сподели няколко снимки, на които позира заедно с кучето и Шон Уайт, а зад тях се разкрива красива снежна гледка.

Въпреки че първоначално Нина и Шон се опитваха да държат връзката си далеч от общественото любопитство, сега двамата все по-често споделят общи снимки и информират феновете си за ваканциите си. В колекцията от снежни кадри можем да видим как влюбените се забавляват, позирайки пред черен пикап, който най-вероятно е единственият транспорт до високите върхове, до които са стигнали Нина и Шон. Двойката сподели и селфи от върха на планината на фона на красиви иглолистни дървета.

Добрев изглежда невероятно, носейки шапка и пуловер в еднакъв десен, допълнени с черен клин и бяло яке. Приятелят ѝ също беше добре подготвен за студеното време, обличайки изцяло черен тоалет. Маверик пък носеше тъмносиньо яке, за да може да се забавлява в снега, без да изпитва студ.

Феновете на Нина много добре знаят, че тя рядко пътува без домашния си любимец. Осиновява го през 2017 година и оттогава той често присъства в публикациите в социалните ѝ профили. Година по-късно актрисата се пошегува, че Маверик ще бъде нейната вечна компания за Свети Валентин. Оказва се, че празникът на влюбените е и рожденият ден на кученцето.

„Честит рожден ден на моята малка валентинка. Толкова добре се вписва, че си намерих любящо куче, родено на 14 февруари. Нека да бъдем честни. Тя е осиновено куче, нямам идея кога е родена. Но от приюта казаха, че я взимам на 10 седмици, което означава, че се е родила около втората седмица на февруари и, разбира се, аз избрах 14 февруари“, пише Нина през 2018 година.

Допълва, че Свети Валентин е донесъл Маверик точно навреме и кученцето е успяло да изпълни живота ѝ с повече смисъл и цялост отколкото си е представяла.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари