IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев влезе в ново амплоа, застана зад камерата

3 ноември 2021 17 40

Актрисата режисира късометражен филм

БГНЕС

БГНЕС

Нина Добрев е известна с успешното изиграване на няколко роли в киното, но днес феновете ѝ я виждат в ново амплоа. Актрисата сподели в Instagram, че е направила режисьорския си дебют, заставайки зад камерата на късометражния филм The one.

„Моята житейска страст да бъда режисьор се превърна в реалност и моят късометражен филм The One ще бъде в конкурса на филмовия фестивал в Савана!“, написа 32-годишната звезда.

Добрев разкри, че се вълнува и няма търпение да сподели проекта си с широката публика.

Самата Нина, която има български корени, е автор на сценария. В интервю за Screen Rant тя призна, че е получила насоки за това от сценариста Уил Франк, с когото заедно написали концепцията.

„Исках да се пробвам с режисурата на The One. Да сложа краката си във водата и да видя как ще се почувствам след това“, споделя още тя.

Актрисата изтъква, че вдъхновение за филма, режисиран от нея, получила от известни имена от киното като Дейвид Финчър и Мартин Скорсезе.

В социалната мрежа Добрев показва два кадъра от снимачната площадка, където дава нареждания на екипа.

„Очаквах да бъда нервна, но наистина не бях. Прекарах толкова много време на снимачната площадка, вече почти две десетилетия на този етап, така че там просто се чувствах, че все едно имам още един работен ден“, разказва още Нина, за която режисурата била истинско удоволствие.

Що се отнася до филмите, които я провокирали да сбъдне мечтата си, тя цитира заглавия като Black Mirror, Queen’s Gambit и Euphoria.

Добрев няма търпение да види реакцията на феновете, като изтъкна, че има и други идеи, които иска да реализира в най-скоро време – като продуцент, сценарист и режисьор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари