IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българска красота в Кан: Нина Добрев до Мария Бакалова

19 юли 2021 16 30

Двете дами присъстваха на поредното светско събитие в чест на филмовия фестивал

Снимка: Getty Images

Филмовият фестивал в Кан вече приключи и раздаде своите награди.

„Златната палма“ отиде при „Титан“ на френската режисьорка Джулия Дюкорн с участието на Винесент Линдъл, Натали Бойер, Гаранс Малириър, Агата Росел и други. Сюжетът се върти около повторната среща между баща и син, след като последният се е водил изчезнал през последните десет години. Дюкорн стана едва втората жена, носител на „Златна палма“ след Джейн Кампиън, която печели през 1993 година.

Българското представителство в Кан тази година беше „Жените наистина плачат“ на Весела Казакова и Мина Милева. Филмът се състезаваше в категорията „Особен поглед“, а в него взе участие и Мария Бакалова. Целият женски състав се разходи по червения килим, като единствената българска актриса с номинация за „Оскар“ впечатли с избора си на тоалет. За съжаление победител в категорията се оказа „Да разтвориш юмруците“ на Кира Коваленко.

Въпреки че България отново остана без награда, участието ни в Кан ще се запомни със стил и елегантност. Преди да се закрие фестивалът, беше организирана поредната звездна гала, на която присъстваха Орландо Блум, Стела Максуел, Бела Торн, Кат Греъм, Шарън Стоун и много други. Те обаче не попаднаха в нашето полезрение, тъй като по червения килим се разходиха Мария Бакалова и Нина Добрев.

Мария Бакалова

Снимка: Getty Images

Актрисите, които без съмнение са най-успешните ни представителки в Холивуд, успяха да обърнат погледите с избор на тоалет. Добрев заложи на черна рокля на Monot, която се отличаваше с висока цепка и остро деколте. Моделът беше без презрамки и беше допълнен от черни токчета на Jimmy Choo, черна малка чанта и диамантено колие от Messika. До нея Бакалова блестеше в черно-розова рокля на Armani Privé и черен клъч.

Двете дами зарадваха феновете си в социалните мрежи, споделяйки общо селфи. То се появи в профила на Мария, която заяви, че сърцето ѝ вече е пълно. Малко по-късно кадърът беше пуснат и от Добрев, но този път само в сторито в Instagram. „Когато знаеш, знаеш...“, написа тя и сложи емотиконка на българския флаг.

Нина Добрев

Снимка: Getty Images

Нина Добрев става известна покрай ролята си на Елена Гилбърт в сериала „Дневниците на вампира“ и оттогава продължава да жъне успехи в Холивуд и на модната сцена. През последната година тя е една от основните поддръжници на Бакалова и често коментираше снимките ѝ в социалните мрежи. Нина беше и една от първите, която поздрави Мария за номинацията ѝ за „Оскар“ за играта ѝ в „Борат: Последващ филм“.

Засега и двете ни представителки остават без големи награди в киното, но със сигурност получават едно от челните места в модата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Само знаете да оплювате бе племе гнусно... Радвайте се, че има хора от вашата народност да чуят за тази малка държава. Гордейте се.... Или не ви върви кафете, ако рано сутрин не *** някой?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Бачо ( преди 2 години )
. ( преди 2 години )
Ще се ошлайфа и малката. Само, че тогава ще е вече като кака си, дърта.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Коньо ( преди 2 години )
Грозното пате Мария. Което няма да стане на лебед.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Коньо ( преди 2 години )
Иван ( преди 2 години )
глупости, кви класи, жени като жени, айде стига писахте глупости, дано имат щастлив живот, че покрай известността висчко отива по дяволите
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ббб ( преди 2 години )
Едната е класа А другата *** Личи си Кой е расъл в България
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар