IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Бакалова привлече погледите в Кан

15 юли 2021 14 30

Актрисата се появи на червения килим за премиерата на „Жените наистина плачат“

Снимка: Getty

Филмовият фестивал в Кан тече с пълна сила, а борбата за „Златната палма“ тази година ще е ожесточена. Тъй като през 2020 година събитието беше отменено заради пандемията, сега филмите, които не успяха да се състезават, се допълват и от тазгодишните претенденти. България също има своя представител, но в категорията „Особен поглед“, където лентата „Жените наистина плачат“ ще се бори с още 17 филма.

Премиерата на българския претендент беше на 14 юли, като специално за нея пристигна и Мария Бакалова, която играе една от ролите. Тя се разходи по червения килим с изцяло женския състав на лентата, съставен от Весела Казакова, Мина Милева, Биляна Казакова и Ралица Стоянова. Единствената ни актриса, номинирана за „Оскар“, впечатли с избора си на тоалет и веднага попадна в челните места на модните класации.

Мария Бакалова

Весела Казакова, Мария Бакалова, Мина Милева, Биляна Казакова и Ралица Стоянова. Снимка: Getty Images

Бакалова избра интересна рокля на Louis Vuitton, която създаваше ефекта, че е съставена от топ и къси панталони. Дължината на зеления тоалет стигаше до бедрата и включваше дълги ръкави с ципове и яка тип „поло“. Мария носеше късата си коса напълно изправена, а аксесоарите ѝ бяха сведени до минимум. Това, което направи впечатление, беше златната брошка на лявото ѝ рамо. Модните критици не пропуснаха и да похвалят Мария за избора на ботуши, като тя беше заложила на бял чифт, украсен с розови, оранжеви и черни рисунки във формата на мълнии.

Мария Бакалова

Снимка: Getty Images

Марката Louis Vuitton не е случайно избрана, тъй като Мария присъства на тяхна вечеря ден преди да се появи на червения килим с тяхна рокля. Брандът също така облече актрисата и за нощта на наградите „Оскар“, а наскоро Бакалова беше и сред отбран кръг от хора, които успяха да видят новата колекция бижута на модния гигант. Това се случи на специално ревю, провело се в изискан ресторант в Монако.

Мария се появи в Кан още във вторник, когато стъпи на червения килим за премиерата на филма Titane. Тогава тя беше облечена в бежов тоалет, състоящ се от дълъг, широк топ и панталон, които бяха украсени с множество пайети и бродерии от сини цветя. Към това Бакалова допълни златисти сандали на висок ток и чанта във формата на малко куфарче.

Мария Бакалова

Снимка: Getty Images

Във филма „Жените наистина плачат“, който в България е известен с името „Сестри“ е създаден от Мина Милева и Весела Казакова и през януари 2020 година се сдоби с голямата награда на копродукционния пазар „Whne East Meets West“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари