IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид донесе висшата мода в Кан

12 юли 2021 14 30

Моделката се появи с невероятен тоалет на червения килим

Снимка: БГНЕС

Като първият голям присъствен филмов фестивал, който се провежда от този във Венеция миналата година, Кан се наслади на прекрасни тоалети и аксесоари, които се появиха на червения килим. И все пак не можем да кажем, че най-доброто е пристигнало, докато пред камерите не се появят супермоделите, като Бела Хадид, която донесе целия блясък на висшата мода, който бихте могли да си пожелаете.

Това не беше просто някаква рокля за червения килим, а смело изявление от модната колекция на Даниел Роузбери за марката Schiaparelli за есен 2021. Той показа моделите си шест дни по-рано в Париж, откъдето и Хадид се е сдобила с тоалета. Въпреки че тя беше на откриването на филмовия фестивал в Кан, тя направи кратка обиколка и из френската столица, като присъства на ревюто на Balenciaga, след което най-вероятно е отскочила за последни прекроявания на тоалета ѝ от Schiaparelli.

Бела Хадид

Снимка: БГНЕС

Докато основата на визията беше прилепнала черна рокля с подплатени рамене, звездата в тоалета беше едно от невероятните бижута на Роузбери, което се превърна в запазена негова марка откакто пое легендарната френска къща през 2019 година. Проектирана да прилича на анатомичен състав на бронхи и изработена от позлатен месинг, огърлицата беше поставена върху отвореното деколте на роклята, създавайки по-провокативен вид.

Това, че Хадид бе избрала една от най-авангардните визии от колекцията, е малко изненадващо. Въпреки че е едно от най-разпознаваемите лица в света на модата, тя никога не е избягвала да подкрепя дизайнерите, които лично намира за най-вълнуващи и различни. Тази година червеният килим в Кан имаше възможността да се наслади на нестандартния ѝ вкус за мода, което със сигурност зарадва както феновете, така и модните критици.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари