IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Бела Хадид по бански

19 октомври 2020 14 30

Тя посети плажа с няколко приятели

Снимка: БГНЕС

Есента вече е тук, но част от звездите все още се наслаждават на плажовете и солената вода. Това направи и Бела Хадид, която замина на кратка ваканция с приятели и впечатли феновете си с избора на бански. Звездата и групата ѝ наеха лодка, с която да се повозят в океана и да продължат с празнуването на рождения ден.

Бела навърши 24 години на 9 октомври, като първоначалното ѝ парти се състоя в частен самолет. Сега е време за още по-добра почивка, а именно сред спокойствието на водата. В социалните мрежи Хадид сподели няколко снимки от ваканцията си, показвайки красив залез, който обаче беше засенчен от останалите фотоси. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

„Плъзнете наляво, за да видите нещо различно от залеза“, написа тя към последователите си. За да успокои всички, звездата добави, че това са стари снимки и вече фокусът ѝ е насочен към професионалните задължения. Втората снимка, която се появява след пейзажната, показва Бела на лодката, носейки неоновожълт бански, покрит с мрежест потник в същия цвят.

Супермоделът комбинира тоалета си с многоцветен шал, който върза на главата си и чифт слънчеви очила. Бижутата ѝ се състояха от златни обеци, златно колие и доста златни гривни. 

Към тропическата ваканция на Хадид се присъединиха и приятелките ѝ Алана О'Херлихи, Девон Карлсън, Фани Боурдет-Донон и Друмая. В по-ранен пост в Instagram Бела сподели видео, на което се вижда как пие бира и пее на плажа. Супермоделът наскоро влезе в медийното пространство, като се заговори, че се среща с внука на Джак Никълсън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

Слуховете обаче бързо бяха отхвърлени, след като говорител на звездата заяви, че между нея и Дюк Никълсън няма нищо повече от приятелство. Изглежда, че моминският живот никак не пречи на Бела и тя си прекарва повече от добре в компанията на приятелките си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари