IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид, това чанта за 400 долара ли е?

3 декември 2020 14 30

Красота и стил в една снимка

Снимка: БГНЕС

Бела Хадид е един от най-скъпоплатените модели в света.

Наскоро тя показа защо заслужава всеки един долар в сметката си, като позира със светлозелена рокля за интимна фотосесия у дома. 24-годишната звезда изглеждаше невероятно в кадифения тоалет, който беше украсен с блестящи пайети. Роклята на Бела се отличаваше с дълбоко деколте, което подчертаваше формите ѝ. Косата ѝ беше оформена в кок, като два кичура се спускаха надолу от двете страни на лицето ѝ.

Аксесоарите също не бяха за подценяване, като Хадид заложи на огромни леопардови обеци, златно колие и златен часовник. Това, което направи най-голямо впечатление и за което най-вероятно е била направена фотосесията, е черната малка чантичка на Michael Kors. „Аз, моя милост и моята чанта на Michael Kors“, написа моделката под серията от снимки. Коженият аксесоар има метална верижка, която да окачите на рамото си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Цената на чантата е между 300 и 400 долара, като сега феновете могат да си я вземат за 258 долара заради намаленията около Черния петък и Киберпонеделника. Бела получи позитивни отзиви за фотосесията си, като един от най-големите ѝ почитатели се оказа сестра ѝ Джиджи Хадид. В своята история в Instagram, 24-годишният модел сподели и кратко клипче, в което показва чантата.

След като миналата седмица Бела изпробва русия цвят върху косата си, сега тя отново се е завърнала към естественото кафяво. Тогава моделът участваше в нова фотосесия, за която се беше облякла с черно поло без ръкави. Една от последните снимки на звездата показва, че тя най-вероятно си е поставила още две татуировки по тялото. На двете рамена Бела е изписала думи на арабски език, които означават „Обичам те“ и „любим“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари