IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стивън Спилбърг стяга сватба

10 януари 2022 14 40

Дъщеря му Саша се сгоди навръх Нова година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Стивън Спилбърг скоро ще трябва да избере най-красивия си костюм, за да заведе дъщеря си до олтара.

31-годишната Саша Спилбърг, която се подвизава със сценичното име Buzzy Lee, е сгодена за Хари Макнали, който е син на известния ресторантьор Кийт Макнали. Саша е казала „Да“ навръх Нова година, а новината беше споделена от бащата на бъдещия младоженец. Той сподели снимка в социалните мрежи, на която двамата влюбени седят един до друг в ресторант.

„Когато Хари (Макнали) предложи на Саша (Спилбърг) на Нова година. Тя... каза Да!“, похвали се Кийт. Поздравленията за щастливата двойка започнаха да валят почти веднага, като известни приятели изразиха вълнението си от предстоящата сватба. „Каква прекрасна двойка“, „Е, това вече наистина е хубава новина“, „Поздравления! Любовта победи“ и много други изпълниха коментарната секция.

През юли Саша сподели снимка с Хари в социалните мрежи и шеговито помоли никой да не я отследва. „Влюбена съм и не ми пука кой знае!“, допълни тя. Годеникът ѝ е известен дизайнер, който работи в Ню Йорк.

Дъщерята на Стивън Спилбърг не тръгна по неговите стъпки, а реши да се занимава с музика. През 2021 година тя пусна албума Spoiled Love, а през тази се очаква да бъде част от турнето на HAIM. Говорейки пред WWD през януари миналата година, тя заяви, че не иска да използва фамилията си, за да пробива в развлекателната индустрия.

„Е, Спилбърг вече е заето. Очевидно е, че постоянно се опитвам да скрия фамилията си. Имам чувството, че постоянно избягвам това име. Нямаше да използвам Спилбърг по принцип, но дори и да бях искала, има руска звезда в YouTube, която също се казва Саша Спилбърг и разполага с милиони последователи. Така че не мога да използвам собствената си фамилия, дори и да исках“, казва Саша.

През март тя говори и за срещата с „любовта на живота ми“ по време на пандемията. „По време на ковид преминах през раздяла, но след това срещнах любовта на живота си, с която съм в момента“, гордо казва изпълнителката. Допълва, че процесът на опознаване по време на изолация е много по-различен от обикновено, защото няма какво да те разсейва от човека до теб и цялото ти внимание е фокусирано върху него.

Кога ще се състои сватбата на Саша и Хари, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари