IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Излагация: объркаха Ема Уотсън с Ема Робъртс

10 януари 2022 08 30

За щастие Уотсън прие всичко с чувство за хумор

БГНЕС

БГНЕС

Ема Уотсън се пошегува за провала на избора на нейна детска снимка по случай 20-тата годишнина на „Хари Потър“ в специален монтаж, кръстен „Хари Потър 20-та годишнина: Връщане в Хогуортс“. По погрешка от HBO Маx използваха ретроспективна снимка на американската колежка на Уотсън – Ема Робъртс, а не на 31-годишната британка.

За щастие Уотсън прие грешката с чувство за хумор и сама публикува снимката на 30-годишната Робъртс, използвана в специалния телевизионен филм, в своя Instagram профил.

Тя остави и забавния коментар: „Не бях толкова сладка, @emmaroberts ? #emmasistersforever.“ Въпросната сладка детска снимка на Робъртс е взета през 2012 г. На снимката американката клати ушите на Мини Маус и яде препечена филийка хляб.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

По-интересното е, че именно по-наблюдателните фенове на „Хари Потър“ са забелязали грешката и са информирали продуцентите.

Във въпросното предаване Уотсън говори за детството си и споделя, че е имала трудности да приеме смъртта на хамстера си Мили и специално за нея сценографите на франчайза са ѝ изработили малък ковчег, облицован с кадифе.

Изминаха две десетилетия, откакто „Хари Потър“ за първи път се появи по кината, а днес Уотсън споделя: „Хари Потър беше моят дом, моето семейство, моят свят и Хърмаяни (все още е) любимият ми измислен герой на всички времена.“

Тя сподели още: „Гордея се не само с това, което ние като актьори допринесохме към франчайза, но и като децата, които станаха млади възрастни, които извървяха този път. Сега гледам моите колеги от актьорския състав и съм толкова горда с това в какви хора са се превърнали всички те. Гордея се, че бяхме мили един към друг, че се подкрепяхме и че направихме нещо смислено.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари