fallback

По стъпките на татко: Ромео Бекъм с татуировка, вдъхновена от Дейвид

10 January 2022 10:50

Този път тя се намира на врата му

Снимка: Getty Images

Крушата не пада по-далеч от дървото!

Тази поговорка важи с пълна сила за момчетата в семейство Бекъм, които постоянно черпят вдъхновение от своя известен баща. Макар нито едно от тях досега да няма успешна кариера във футбола, то Ромео, Бруклин и Круз вървят по стъпките на Дейвид относно татуирането на цялото тяло.

Наскоро 19-годишният Ромео се похвали с две нови рисунки – една на ръката и една на врата, като последната е точно копие на тази, която Дейвид има върху себе си. Младият Бекъм си е нарисувал кръст с ангелски крила – същия като на баща си, а втората му татуировка е върху ръката и изобразява гълъб с фразата „Води с любов“, изписана под него.

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Моделът не забрави да спомене и артиста, който го е нарисувал, отбелязвайки известния татуист Д-р У, който работи с редица звезди от развлекателния бизнес. „Д-р У го направи отново“, написа Ромео, хвалейки се с новите си придобивки. Въпреки двете си пресни татуировки, 19-годишният Бекъм има още много път да извърви, за да стигне баща си. Дейвид има повече от 60 рисунки и надписи по тялото, включително и името на Ромео, което се намира точно под кръста на врата му.

Това не е първият път, в който баща и син се вдъхновяват един от друг. Миналата година Ромео публикува снимка, на която с Дейвид си почиват на дивана у дома, като и двамата са с изрусени коси. Описанието съдържаше само емотиконка на черно сърце, а майка му – Виктория – коментира с, „Време за семейството ?“.

A post shared by MΣDIΛ ????? (@media_techy)

През юли пък Дейвид се пошегува с избора на прическа на Ромео, публикувайки снимка с брат му Круз, който пък беше с розова коса. „Понякога момчетата имат нужда да им се напомни кой го е направил първи още през 90-те. Съдейки по изражението на лицата им, не са много доволни от това“, написа бившият футболист.

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Ромео вече се раздели с русата си коса и се завърна към естествения си тъмен цвят. През ноември той направи дебюта си на червения килим заедно с приятелката си Миа Реган по време на Британските модни награди. Двамата влюбени са двойка вече от две години.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
татуировка модел Дейвид Бекъм баща футболист син Ромео Бекъм кръст рисунка
2 коментара
fallback