IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите Дейвид и Виктория: Ромео Бекъм и Миа Регън с първа поява на червения килим

1 декември 2021 10 30

Двамата приковаха вниманието на Британските модни награди

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всички знаем, че семейство Бекъм е едно от най-стилните сред звездите. Дейвид се превърна в обект на желание още от дните му в Манчестър Юнайтед, а с напредването на възрастта ставаше все по-хубав и по-елегантен. Съпругата му – Виктория – пък премина през няколко промени във външния вид, но накрая резултатът си заслужаваше. Дизайнерката напусна музикалния бизнес, за да се занимава с мода и е отговорна за повечето визии на семейството си.

Оказва се, че красотата и усетът за стил се предават чрез ДНК. Децата на Бекъм – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър всеки път впечатляват с елегантните си избори на светски събития или на семейни празници. Снимките им в социалните мрежи събират хиляди харесвания и стотици коментари, в които всеки един посочва приликата между деца и родители.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Докато Бруклин се занимава с фотография, Круз се е насочил към музиката, а Харпър все още търси своето поприще, то Ромео е решил да поеме по стъпките на мама и да се впусне в модния бизнес. 19-годишният младеж често се появява на кориците на списания и представя нови колекции на известни марки, като междувременно тренира и тенис на корт и футбол.

От няколко години пък Ромео се радва на любовта на моделката Миа Регън, с която вече направи и своя светски дебют. Досега феновете ги виждаха само в социалните мрежи, но двамата решиха, че е време да застанат и на червения килим, като избраха Британските модни награди за тази цел. Церемонията се състоя в понеделник, 29 ноември, в зала Royal Albert в Лондон.

Ромео Бекъм

Снимка: Getty Images

19-годишният Бекъм носеше класически черен костюм, чието сако беше украсено със златни копчета. Момчето комбинира тоалета с бяла риза и черна вратовръзка, а аксесоарите му се състояха от часовник, гривна и два пръстена. До него Регън избра черна рокля от Proneza Schouler, която допълни с черни токчета и жълта чанта с ресни.

Преди самото събитие Виктория Бекъм е била човекът, който е успокоил нервите на Регън. „Дори и разговорът относно това, което ще нося, какъв маникюр ще си направя и какъв грим ще сложа, ми помогна. Хубаво е да имаш такава фигура в живота си“, казва моделката пред Vogue.

През лятото Ромео и Миа се появиха на тенис турнира „Уимбълдън“. Двамата започват да се срещат през 2019 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

19-годишният Бекъм обаче не е единственият в семейството, който прави сериозни крачки във връзката си. 22-годишният му брат – Бруклин – наскоро заяви, че смята да се ожени за годеницата си Никола Пелтц през 2022 година. Той предложи брак през юли 2020 година, след като двойката обяви връзката си през януари. Сватбата обаче беше отменена заради пандемията и ограниченията, свързани с нея.

„Сгодени сме вече повече от година и ако нямаше ковид, най-вероятно щяхме вече да сме женени“, казва Бруклин пред списание Hello. Допълва, че се надява всичко да е наред през 2022 година и най-накрая да мине под венчилото с любовта на живота си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Засега той и Никола се наслаждават на своя „малък балон“, живеейки заедно в Бевърли Хилс. Те се преместиха на Западното крайбрежие, след като прекараха карантината в Ню Йорк. Останалата част от семейство Бекъм пък беше изолирана във Великобритания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Джери Бадалуна ( преди 2 години )