IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 години щастие – Камерън Диас и Бенджи Мадън

10 януари 2022 11 00

Музикантът с емоционално послание към актрисата

БГНЕС

БГНЕС

Седем години щастлив брак празнуват камерън Диас и Бенджи Мадън. По този повод музикантът се обърна към актрисата със специален пост в Instagram.

„Женени от седем години! Винаги съм мечтал да имам такова семейство“, пише половинката на холивудската звезда.

По думите на 42-годишния мъж, не е достатъчно да определи живота си с Камерън като меден месец. Той изтъква, че въпросните седем години са минали толкова бързо, но по време на тях има толкова много щастливи мигове със съпругата си. „Щастливи, мирни, последователни, лоялни и безусловни, еднакво изпълнени със страст и дълбочина“, допълва той.

Мъжът до Диас е споделил картина с тигър в социалната мрежа, вместо снимка с нея. И посочва, че желае да прекара остатъка от живота си с актрисата, която отдавна вече не се изявява в киното, защото има по-важна роля, тази на майка.

Обичам те. Всеки ден, все повече. Щастлив, смирен, последователен, лоялен и безусловен. Страстна и дълбока = НАШАТА ЛЮБОВ“, написа Диас, отговаряйки на посланието на своя съпруг.

Камерън и Бенджи се женят на 5 януари 2015 г. През декември 2019-а те станаха родители на малката Радикс – родена чрез сурогатна майка.

„Това е нещо удивително. Това е най-доброто нещо, което някога се е случвало и на Бендж, и на мен“, споделя звездата от „Ангелите на Чарли“ за отглеждането на детето, за което винаги е мечтала.

„Когато сме в колата, Бендж пуска кубинска, афро-кубинска музика, тя седи в столчето си, а малките ѝ крачета ритат… и аз си казвам: „Да, това е моето момиче!“, добавя Диас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари