IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабейо на разходка с познат мъж

11 януари 2022 09 00

Ще се събере ли отново със Шон Мендес?

БГНЕС

БГНЕС

Кой е мъжът, забелязан на разходка с Камила Кабейо? Папараци уловиха двамата в парк в Маями и от по-близките кадри стана ясно, че той е бившето ѝ гадже Шон Мендес.

Макар певицата да се раздели със своя колега, двамата все още са близки и прекарват част от времето си заедно. А в случая – са разхождали своето куче Тарзан.

На кадрите, споделени в социалните мрежи, Камила изглежда усмихната, докато Шон е леко замислен до нея. До тях на каишка души голдън ретривър, който двамата отглеждаха заедно, докато бяха гаджета.

„Те просто са разходили кучето“, Вижте колко е щастлива с него“, „Не знам... тук май има нещо...“, коментират потребители на социалните мрежи по повод близостта между Кабейо и Мендес.

Двамата изпълнители обявиха, че слагат край на своята връзка през ноември 2021 г. Малко по-късно Шон призна, че му е трудно без брюнетката и не влиза често в социалните мрежи.

„Започнахме отношенията си като приятели и ще продължим да сме най-добри приятели. Ценим подкрепата ви от самото начало и ще продължим да се движим напред“, написа тогава той.

По-късно певицата разкри, че и двамата ходят на терапия, за да подобрят комуникацията помежду си.

По-рано близки до друга светска двойка, която бе прекъсната – на Дуа Липа и Ануар Хадид, споделиха, че те също могат да се съберат, след като за известно време си дадат почивка един от друг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари