IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън за проблемите при третата си бременност: Едва дишах

11 януари 2022 08 40

Тя споделя, че дори е постъпила в болница преди раждането на дъщеря си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Почти три години, след като Джесика Симпсън посрещна третото си дете, детайлите около раждането на Бърди Джонсън излизат наяве и са доста плашещи.

В интервю за Bloomberg Businessweek актрисата си спомня за постъпването си в болница преди раждането на дъщеря си през 2019 година. Тя дори е била поставена на изкуствено дишане докато се е борила с бронхит. Оказва се, че бебето също е имало проблеми, които са накарали Симпсън да поиска преждевременно раждане.

„Нивата ѝ на кислород започваха да падат, а аз не можех да дишам. Бях 117 килограма. Тя беше доста голямо бебе. Искахме да я извадят веднага“, споделя Джесика. Все пак този ден не се е превърнал в рожден за Бърди. Вместо това момиченцето се ражда на 19 март 2019 година чрез цезарово сечение.

В книгата си Open Book Симпсън разказва, че е прекарала четири пъти бронхит по време на третата си бременност. „Това беше като бременност от ада. Когато не бях в болница с бронхит, чупих тоалетната чиния от просто облягане назад“, пише тя. Бърди е била толкова голяма, че се е наложило цезарово сечение месец преди термина.

Въпреки предизвикателствата, през които Симпсън е трябвало да премине, всичко си е заслужавало след раждането на дъщеря ѝ. „Влюбих се още повече в семейството си, след като видях с каква любов посрещнаха Бърди. Тя дойде точно навреме за нас“, пише звездата в книгата си. Момиченцето често се появява в социалните профили на майка си заедно със своите брат и сестра – 9-годишната Максуел и 8-годишния Ейс.

През ноември Симпсън сподели снимка на най-малката си дъщеря, казвайки че очите ѝ не пропускат какъвто и да е детайл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари