IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ваканцията на звездите: Лео ди Каприо и Камила Мороне на яхта за 150 милиона

11 януари 2022 08 30

Двамата бяха забелязани да пазаруват на остров Сен Бартелми

Снимки: БГНЕС

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне решиха да напуснат натоварения Лос Анджелис и да посрещнат 2022 година в морето. Двамата са наели яхтата на шведски милиардер, оценявана на 150 милиона долара, за да си починат от големия град и работните си графици.

Преди няколко дни двойката беше забелязана на сушата на остров Сен Бартелми, за да се разходят и да напазаруват. Към Лео и Камила се присъедини актьорът Лукас Хаас, а малко по-късно и главният редактор на британския Vogue Едуард Енинфул. Двойката, която е заедно от 2017 година, носеше ежедневни тоалети, слънчеви очила, а Ди Каприо дори беше и с предпазна маска на лицето.

За разходката си под топлото слънце, Камила облече дълга бяла рокля от Matteu с прибрана талия, а полата ѝ падаше на меки плисета. Актрисата допълни визията със златно колие, големи слънчеви очила на Miu Miu и чанта на Saint Laurent. Тъмната ѝ коса беше пусната свободно върху раменете ѝ, като Мороне реши да не слага грим, а да покаже естествената си красота.

От своя страна, Лео избра да бъде в сивата гама, обличайки тениска, къси панталони и шапка с козирка. Той също носеше слънчеви очила, както и черна предпазна маска.

След срещата с приятели и успешния шопинг, двамата влюбени са се качили на малка лодка, която да ги отведе до луксозната яхта. Според Daily Mail, Камила през цялото време е държала ръцете си около Леонардо докато са плавали. Известната двойка прекара Нова година в компанията на други познати имена, включително Джеф Безос и приятелката му Лорън Санчез, Дрейк и още.

Партито по случай Нова година е било посетено още от Приянка Чопра и Ник Джонас, Дуа Липа, Майк Тайсън, Скот Дисик, Куба Гудинг-джуниър и Рами Малек. „Беше лудница. Продължи до 9 или 10 сутринта. Всеки на острова се опита да дойде. Всеки, който беше известен, беше тук“, казва източник пред Page Six. Според изданието, около 500 гости са били в клуба.

Наскоро Камила беше забелязана да снима минисериала Daisy Jones and the Six за Amazon Prime. Продукцията се помещава в Лос Анджелис, където Лео също имаше изява. Той промотираше новия си филм Don't Look Up, който вече е достъпен в Netflix.

Ди Каприо и Мороне успяват да държат връзката си далеч от общественото внимание, като досега не са се появявали заедно на светско събитие. Те дори не са направили дебюта си на червен килим, въпреки че излизат повече от четири години. Камерите успяха да ги уловят на турнира US Open през септември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари