IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново у дома – Мария Бакалова на разходка в Созопол

10 януари 2022 18 00

Ще видим актрисата в ролята на продуцент съвсем скоро

БГНЕС

БГНЕС

Мария Бакалова отново е в България. Актрисата, която се размина с наградата „Оскар“, изненада последователите си, отбелязвайки се от любимо свое място на нашето Черноморие.

Младата звезда на Холивуд се снима на плажа в стария Созопол. А по късия ръкав на кадрите ѝ можем да съдим, че времето там е било страхотно и не ѝ е била необходима връхна дреха.

Бакалова демонстрира пред камерата рок визия, състояща се от дънки, тениска на групата AC/DC и кожен елек – всички в черно.

„Щастливка! Приятни моменти в България“, „Добре дошла си в стария Несебър, за да си направиш по-хубава снимка“, „Перфектна форма. Браво, браво“, пишат последователите на усмихнатата Мария.

Миналата седмица Бакалова се появи в изненадващо интервю – пред танцьора Атанас Месечков. Тогава всички помислиха, че то е записано при последното ѝ гостуване у нас.

Актрисата призна, че след участието си във филма „Жените наистина плачат“ е започнала да се интересува как да помогне на деца в неравностойно положение, както и болни от СПИН.

„Славата не главозамайва, ако си стъпил здраво на земята. Това зависи много от възпитанието на родителите и от приятелите“, призна тя.

Предстои скоро да видим Мария в съвсем различно амплоа – като продуцент на The Honeymoon, който ще излезе през 2022 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари