IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почина 17-годишният син на Шинейд О'Конър

10 януари 2022 15 00

Момчето беше в неизвестност няколко дни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Годината за Шинейд О'Конър започва по изключително мрачен и тъжен начин!

През уикенда изпълнителката сподели в социалните мрежи, че 17-годишният ѝ син Шейн е бил намерен мъртъв, след като е изчезнал от ирландска болница. Момчето е било прието в лечебното заведение заради предишен опит за самоубийство и е трябвало да бъде поставен под наблюдение. Въпреки че причината за смъртта не се изяснява, от думите на О'Конър може да се заключи, че Шейн сам е сложил край на живота си.

„Моят красив син Невиим Неста Али Шейн О'Конър, светлината на моя живот, реши да сложи край на земните си мъки днес и сега е с Бог. Дано почива в мир и дано никой не следва примера му. Обичам те страшно много. Моля те бъди в мир“, написа Шинейд в профила си в Туитър.

Според полицията в Дъблин, синът на изпълнителката за последно е видян в града на шести януари. В събота, 8 януари, те потвърдиха смъртта му, след като са намерили тялото му в Уиклоу ден по-рано. Шинейд, която също се е борила с психични заболявания в миналото, сподели в Туитър, че именно полицията я е уведомила за смъртта на сина ѝ.

На шести януари тя написа публична молба към Шейн. „Това съобщение е към сина ми, Шейн. Шейн, това изчезване вече не е смешно. Плашиш ме до смърт. Моля те, направи правилното нещо и се предай на властите. Ако някой е с Шейн, моля ви, свържете се с полицията“, написа О'Конър в социалните мрежи, споделяйки снимка на тийнейджъра.

Думите ѝ към Шейн включваха още молба да пощади живота си, защото „светът ми ще се срине без теб“. Изпълнителката заяви, че синът ѝ е цялото ѝ сърце и го помоли да не го спира да бие. „Моля те, не се наранявай. Отиди при полицията и да те отведем в болница“, завърши Шинейд публичната си молба.

Тя обвини лечебния център в Дъблин в това, че служителите му са допуснали Шейн да се измъкне. Според нея, само седем дни преди това момчето е направило два опита за самоубийство. „Как един 17-годишен младеж, който е под наблюдение заради самоубийство е успял да се измъкне????“, пита О'Конър. От болницата все още не са коментирали случая.

Това не е първият път, в който Шейн е обявен за издирване. През 2019 година, когато е все още на 14, майка му отново се обърна към последователите си и приятелите му за помощ. През февруари 2021 година тя помоли всички да се молят за Шейн и за живота му.

Шейн е едно от четирите деца на О'Конър, които се раждат от четири различни брака. Баща му е музикантът Донал Лъни. Момчето има двама по-големи братя – 34-годишният Джейк Рейнолдс, който се ражда от брака с Доналд Рейнолдс, и 15-годишният Джошуа от брака на Шинейд и Франк Бонадио. Освен това изпълнителката е майка и на 25-годишната Ройзин от връзката си с Джон Уотърс.

След смъртта на Шейн, О'Конър сподели песента на Боб Марли RIde Natty, Ride и заяви, че той винаги ще бъде нейната светлина и винаги ще бъдат заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари