fallback

Почина 17-годишният син на Шинейд О'Конър

10 January 2022 15:00

Момчето беше в неизвестност няколко дни

Снимка: Getty Images

Годината за Шинейд О'Конър започва по изключително мрачен и тъжен начин!

През уикенда изпълнителката сподели в социалните мрежи, че 17-годишният ѝ син Шейн е бил намерен мъртъв, след като е изчезнал от ирландска болница. Момчето е било прието в лечебното заведение заради предишен опит за самоубийство и е трябвало да бъде поставен под наблюдение. Въпреки че причината за смъртта не се изяснява, от думите на О'Конър може да се заключи, че Шейн сам е сложил край на живота си.

My beautiful son, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, the very light of my life, decided to end his earthly struggle today and is now with God. May he rest in peace and may no one follow his example. My baby. I love you so much. Please be at peace:

— Sinead The 1 And Only (@OhSineady) January 8, 2022

„Моят красив син Невиим Неста Али Шейн О'Конър, светлината на моя живот, реши да сложи край на земните си мъки днес и сега е с Бог. Дано почива в мир и дано никой не следва примера му. Обичам те страшно много. Моля те бъди в мир“, написа Шинейд в профила си в Туитър.

Според полицията в Дъблин, синът на изпълнителката за последно е видян в града на шести януари. В събота, 8 януари, те потвърдиха смъртта му, след като са намерили тялото му в Уиклоу ден по-рано. Шинейд, която също се е борила с психични заболявания в миналото, сподели в Туитър, че именно полицията я е уведомила за смъртта на сина ѝ.

На шести януари тя написа публична молба към Шейн. „Това съобщение е към сина ми, Шейн. Шейн, това изчезване вече не е смешно. Плашиш ме до смърт. Моля те, направи правилното нещо и се предай на властите. Ако някой е с Шейн, моля ви, свържете се с полицията“, написа О'Конър в социалните мрежи, споделяйки снимка на тийнейджъра.

This is a message for my son, Shane. Shane, it’s not funny any more all this going missing. You are scaring the crap out of me. Could you please do the right thing and present yourself at a Gardai station. If you are with Shane please call the Gardai for his safety. pic.twitter.com/uJWuSJ1bRJ

— Sinead The 1 And Only (@OhSineady) January 6, 2022

Думите ѝ към Шейн включваха още молба да пощади живота си, защото „светът ми ще се срине без теб“. Изпълнителката заяви, че синът ѝ е цялото ѝ сърце и го помоли да не го спира да бие. „Моля те, не се наранявай. Отиди при полицията и да те отведем в болница“, завърши Шинейд публичната си молба.

Тя обвини лечебния център в Дъблин в това, че служителите му са допуснали Шейн да се измъкне. Според нея, само седем дни преди това момчето е направило два опита за самоубийство. „Как един 17-годишен младеж, който е под наблюдение заради самоубийство е успял да се измъкне????“, пита О'Конър. От болницата все още не са коментирали случая.

Това не е първият път, в който Шейн е обявен за издирване. През 2019 година, когато е все още на 14, майка му отново се обърна към последователите си и приятелите му за помощ. През февруари 2021 година тя помоли всички да се молят за Шейн и за живота му.

pic.twitter.com/zBgw7KvZGC

— Sinead The 1 And Only (@OhSineady) January 8, 2022

Шейн е едно от четирите деца на О'Конър, които се раждат от четири различни брака. Баща му е музикантът Донал Лъни. Момчето има двама по-големи братя – 34-годишният Джейк Рейнолдс, който се ражда от брака с Доналд Рейнолдс, и 15-годишният Джошуа от брака на Шинейд и Франк Бонадио. Освен това изпълнителката е майка и на 25-годишната Ройзин от връзката си с Джон Уотърс.

След смъртта на Шейн, О'Конър сподели песента на Боб Марли RIde Natty, Ride и заяви, че той винаги ще бъде нейната светлина и винаги ще бъдат заедно.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
смърт самоубийство син 17 години Шинейд О'Конър Шейн О'Конър
0 коментара
fallback