IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорът Боб Сагет почина на 65 години

11 януари 2022 17 40

Комикът, известен с ролите си в Full House и How I Met Your Mother, е бил открит мъртъв в хотел

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Актьорът Боб Сагет е починал на 65-годишна възраст.

Комикът е бил намерен мъртъв в хотелската си стая в Орландо в неделя следобед само няколко часа след представлението си в Джаксънвил. Смъртта е потвърдена и от органите на реда в Ориндж Каунти, като съобщават, че са се отзовали на повикване около 16:00 часа местно време.

„По-рано през деня полицаи са били повикани в хотел Ritz-Carlton в Орландо заради мъж в безсъзнание в една от стаите. Мъжът е идентифициран като Робърт Сагет и е бил обявен за мъртъв на място. Детективите не са открили признаци за насилие или използване на дрога“, гласи официалното съобщение в Туитър от органите на реда.

Боб Сагет, роден във Филаделфия, става известен с ролята си на Дани Танър от ситкома Full House, който се излъчва през 80-те и 90-те години на миналия век. Други известни появи на екран включват участието му в продължението Fuller House, How I Met Your Mother и America's Funniest Home Videos. Той също така дълги години прави и стендъп комедия.

„Нямах представа, че съм направил двучасово шоу тази вечер. Щастливо пристрастен съм към това“, е последното съобщение на Сагет в социалните мрежи.

След смъртта му приятели и фенове изразиха тъгата си, спомняйки си за известния комик и неговите най-запомнящи се роли. Официалният профил на Full House излезе с официално съобщение, в което потвърждават смъртта на актьора. „Той беше всичко за нас и искаме да знаете, че той много обичаше феновете си, да излиза на сцена и да забавлява хората от всички възрасти, карайки ги да се смеят. Макар да молим за спокойствие в този момент, ви каним да се присъедините към нас и да си спомним за любовта и смеха, които Боб донесе на този свят“, пишат създателите на ситкома.

Джон Стамос, който играе със Сагет в Full House написа в Туитър, че е в пълен шок от случилото се. „Разбит съм. Никога няма да имам друг приятел като него. Много те обичам, Боби“, допълни актьорът. Двамата се срещат на снимачната площадка на известния ситком, който се излъчва от 22 септември 1987 до 23 май 1995 година.

Стамос влиза в ролята на Джеси Катсополис и е зет на Дани (Сагет), като и двамата се нанасят при приятеля си от колежа Джоуи Гладстоун (Дейв Кулир). Тримата започват да отглеждат дъщерите на Дани – ДиДжей (Кандис Камерън), Стефани (Джоди Суитин) и Мишел (Мери-Кейт и Ашли Олсън), след като съпругата на Дани умира. Цялата група след това се завръща за продължението Fuller House, което се излъчваше от февруари 2016 до юни 2020 година.

По време на снимките на Full House Сагет и Стамос развиват близка приятелска връзка, която издържа през десетилетията. През 2017 година те доказаха на света колко са близки, след като предложиха на приятелките си с няколко седмици разлика. Стамос предлага брак на модела Кейтлин Макхю на 22 октомври, а Сагет на телевизионната водеща Кели Ризо на седми ноември.

Малко по-късно Сагет казва, че предложенията не са били планувани. „С Джон Стамос сме много близки и си говорихме преди самото събитие. Аз знаех, че той ще предложи и той знаеше, че аз ще предложа“, казва актьорът пред People. След сватбите си двамата продължават да се виждат, но този път заедно със съпругите си.

Мери-Кейт и Ашли Олсън, които играят дъщери на Боб Сагет в Full House рядко говорят пред медиите, но смъртта на екранният им баща беше причина да нарушат мълчанието си.

„Боб беше най-любвеобилният, състрадателен и мил човек. Изключително тъжни сме от факта, че той не е сред нас, но знаем, че ще бъде до нас и ще ни напътства, както го е правил винаги“, казват близначките пред People. Те изпратиха своята подкрепа към дъщерите, съпругата и цялото семейство на Сагет.

Боб Сагет е надживян от съпругата си Кели Ризо и трите си дъщери – Обри, ара и Дженифър. Момичетата се раждат от първия му брак с Шери Крамър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари