IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиниха Леонардо ди Каприо в лицемерие: Природозащитник – само на думи

12 януари 2022 17 40

Звездата бил забелязан на борда на яхта с мощен двигател

Снимка: БГНЕС

Леонардо ди Каприо, известен природозащитник, е в центъра на скандал. Актьорът беше обвинен в лицемерие, след като беше забелязан на неблагоприятна за околната среда яхта на стойност 150 милиона.

Ди Каприо бе уловен да почива с любимата си Камила Мороне на острова на милионерите – Сен Бартелми. Известно е, че яхтата, на която е била двойката, е собственост на швейцарския милиардер Ернесто Бертарели. Според Daily Mail, корабният двигател отделя прекалено количество въглерод. Компания са им правили актьорът Лукас Хаас и главният редактор на британския Vogue Едуард Енинфул.

Екоактивистите се чувстваха неудобно, защото актьорът непрекъснато се противопоставя на замърсяването на атмосферата с вредни емисии. Самият Лео все още не е отговорил на обвиненията срещу него.

По-рано обаче Ди Каприо вече беше критикуван, че си позволява да използва частни самолети и като че ли тази негова загриженост остава само на думи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари