IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саймън Коуел става младоженец за първи път на 62 години!

12 януари 2022 15 00

Британският тв продуцент реши да скъса с ергенлъка

БГНЕС

БГНЕС

Саймън Коуел е предложил брак на приятелката си Лорън Силвърман по време на коледните празници, след като двамата са заедно от повече от 10 години. Според вестник Daily Mail британският телевизионер е поискал ръката на майката на единствения си син Ерик по време на празничния сезон, докато семейството е било на почивка в Барбадос.

Бъдещите младоженци се познават от 2004 г. като се запознават именно на остров Барбадос. Седемнадесет години по-късно бившият съдия от риалити формата X-Factor, Великобритания, е решил, че ще скъса с ергенския живот веднъж и завинаги.

Източник разказва пред вестник The Sun следното: „Саймън и Лорън са много влюбени, а локдаунът ги сближи повече от всякога. Тя е абсолютно изненадана от предложението на Саймън, защото знае, че той е противник на брака и изобщо не е очаквала да стигнат до олтара.“.

Според източника Саймън е предложил брак на половинката си пред двамата им сина – техният общ и нейният от първия ѝ брак. „Лорън беше скала за Саймън през последните няколко години – подкрепяше го много, когато той си счупи гръбнака.“

Романсът на двойката имаше труден старт, тъй като по времето, когато пламва любовта им брюнетката е омъжена за приятеля на Коуел – Андрю Силвърман. След като Лорън финализира развода си с Андрю, от когото има 16-годишен син Адам, същата година тя и Коуъл обявиха публично връзката си.

Шест месеца по-късно Саймън и Лорън се сдобиха и със собствено дете, което е и единственият наследник на британския магнат.

Въпреки нестандартното начало на връзката си Силвърман и Коуел успяха да запазят любовта си през годините, а отношенията им промениха напълно Саймън, който в миналото беше противник на брака и на семейния начин на живот като цяло, но откакто Лорън влезе в живота му той доста се промени.

През 2014-та той дори се пошегува пред списание Hello по следния начин: „Аз останах единственият емблематичен ерген в шоубизнеса. Благодаря за това на Джордж Клуни!“

Припомняме само, че 60-годишният актьор от „Бандата на Оушън“ се ожени за Амал Клуни по-рано същата година, след като години наред беше един от най-заклетите ергени в Холивуд.

Саймън също така обясни: „Никога не съм казвал „не“ на брака, но преди наистина не можех да си представя да имам дете, а я сега ме погледнете...“.

Коуъл призна, че винаги си е мислил, че едно дете ще го изнерви, но отбеляза още, че Лорън е направила прехода към бащинството за него много по-лесен. „Факт е, че нашият син Ерик не беше планиран, но всъщност е най-хубавото нещо, което съм направил в живота си и с Лорън сме много щастливи.“.

През 2018-та Коуел нарече Лорън „моята скала“ по време на церемонията, когато получи звезда на Холивудската Алея на славата (на снимката).

Продуцентът каза в интервю през септември 2019 г., че е щастлив със семейството си и че дори би искал да има още едно дете.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simon Cowell (@simoncowell)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари