IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Рийз Уидърспун: Половете са нещо незначително

13 януари 2022 14 40

Ава Фелипе заяви, че е привлечена от човека, а не от неговата полова идентичност

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ава Фелипе не обича етикетите, поне що се отнася до предпочитанията ѝ за половинка.

22-годишната дъщеря на Рийз Уидърспун и Райън Фелипе не скри нищо по време на импровизирано интервю между нея и феновете ѝ. Младата дама предизвика последователите си в социалните мрежи да ѝ зададат всякакви въпроси, на които тя да отговори по възможно най-честния начин. Един от феновете попита за сексуалността на Ава, искайки да разбере дали харесва момчета, или момичета.

Вместо да подмине въпроса или да отговори половинчато, Фелипе сподели, че е привлечена към хората, а не към пола им. Тя допълни, че половете са нещо незначително, споделяйки свое селфи в историите си в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ava (@avaphillippe)

В момента дъщерята на Рийз Уидърспун е във връзка с Оуен Махони, с когото излиза от 2019 година. Двамата се запознават в колежа Бъркли, а момчето вече е спечелило симпатиите и одобрението на известната актриса. Махони дори се присъедини към семейната почивка миналото лято. Тогава Ава сподели снимка с гаджето, която веднага беше коментирана от майка ѝ. „Тези двамата“, написа тя, добавяйки няколко влюбени емотикони.

Въпреки че се опитва да държи връзката си далеч от светлината на прожекторите и рядко говори за нея, през декември тя дава интервю пред E!News, в което казва, че „чувството на емпатия“ е това качество, което всички хора около нея притежават. Тя разкрива, че тази черта се вижда и в Оуен, което е изключително важно за нея.

Ава признава, че доста обмисля публикациите си, преди да ги пусне в социалните мрежи. Тя се пита дали това, което показва, има значение за нея и околния свят, дали ще помогне на някого, дали е достатъчно важно и дали е това, което иска светът да вижда от нея. „По някакъв начин имам платформа, да. Искам да бъда отговорна и да внимавам какво публикувам. Може би невинаги ще направя правилното нещо, но винаги давам най-доброто от себе си, за да бъда по-добър човек“, казва 22-годишната дама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ava (@avaphillippe)

Наскоро дъщерята на Рийз участва в първата си рекламна кампания за красота, снимайки се за Pet McGrath Labs x Bridgerton. Тя също така се появи в промоционалните клипове на Бионсе, носейки част от новата ѝ спортна колекция Ivy Park.

Рийз Уидърспун, която има и 18-годишен син Дийкон от брака си с Райън Фелипе, наскоро сподели за трудностите да отглеждаш деца под светлината на прожекторите. „Беше странна ситуация, защото аз не растях като дете на известни личности. В момента Ава и синовете ми живеят живот, който аз не познавам. Имаме късмета да познаваме хора, които са израснали в Холивуд и могат да дадат ценни съвети относно живота“, казва актрисата пред InStyle.

Тя допълва, че Ава е доста здраво стъпила на земята и иска да направи чудесни неща за света. „Тя учи и научава много неща, като същевременно се опитва да намери себе си. Много е трудно да опитваш различни неща в живота и да откриеш истинския си път“, разказва Рийз.

Актрисата има и 9-годишен син Тенеси Джеймс, когото споделя със съпруга си Джим Тот, с когото са женени от 2011 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Фелипе???? Сериозно ли???!!! Абе, вие едно име не можете да изпишете правилно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
Браво на момата. Явно няма представа какво е приятел и какво е партньор. Либерална ***.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар