IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как реагира бившият съпруг на Меган Фокс на годежа ѝ?

18 януари 2022 17 40

Успяха ли някогашните съпрузи да останат приятели

Снимка: Getty Images

Започна нова глава в живота на Меган Фокс. Наскоро звездата се сгоди за своя любим, рапъра Machine Gun Kelly. Музикантът ѝ подари луксозен пръстен с диамант и смарагд. Новината вече беше коментирана от бившия съпруг на моделката Брайън Остин Грийн.

Според източник актьорът се радва за Меган. „Сега са на една вълна, той е в идеален ред и много се радва за нея. Те отглеждат децата си заедно, Брайън има нова любовница, с която всичко е сериозно. Определено започна всичко отначало“, разказа източник, близък до Остин Грийн.

Брайън и Фокс се разделиха през 2020 г. след 10 години брак. Малко след това се появиха слухове, че Меган ще се омъжи за новото си гадже. А тяхната любов наистина се разви много бързо. Щастливата новина за годежа двамата съобщиха в социалните мрежи с трогателен пост.

„През юли 2020 седяхме под смокиновото дърво. Пожелахме си магия. Не знаехме каква болка ще изпитаме заедно за толкова малък период от време. Незапознати с работата и жертвите, които тази връзка ще изиска от нас, но бяхме пълни с любов. И кармата. Някак си година и половина по-късно, преминали през ада заедно, и смели се повече отколкото мога да си представя, той ме помоли да се омъжа за него“, написа Фокс в своя профил. Тя допълни, че както във всеки предишен и бъдещ живот, така и в този, тя е казала „Да“.

Описанието на публикацията завърши с признанието, че актрисата и музикантът са пили от кръвта си след предложението. Подобен разказ едва ли би изненадал онези, които си спомнят, че рапърът е наранил опашната си кост и случайно намушкал ръката си за да спечели жената на живота си в началото на връзката им. Случаят той разказа в шоуто The Tonight Show.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари