IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тифани Хадиш арестувана заради шофиране в нетрезво състояние

19 януари 2022 09 00

Според полицията, тя е заспала на волана

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тифани Хадиш е била арестувана в ранните часове на 14 януари.

Според официалното съобщение на полицията в Джорджия, органите на реда се отзовали на обаждане на телефон 911 за заспал шофьор зад волана. Сигналът е подаден около 2:30 сутринта местно време. Анонимният свидетел е описал автомобила, като полицията веднага се е насочила към пътя, по който той се е движел.

„По време на пътуването си към сигнала, полицай е видял автомобил, който е пасвал на описанието и веднага го е спрял“, казва Мат Майърс пред E!News. Той допълва, че след проверка на документи, е установено, че актрисата Тифани Хадиш е била зад волана и е шофирала под въздействието на алкохол. 42-годишната звезда веднага е била арестувана и заведена в местния арест.

Според TMZ, престоят ѝ там не е бил дълъг, тъй като гаранцията ѝ е била само 1666 долара, която веднага е била платена. Хадиш е освободена около 6:30 сутринта местно време. Засега няма официално становище от нея или от екипа ѝ.

През ноември миналата година Хадиш се раздели с рапъра Common, с когото бяха заедно само година. Месец по-късно той разкри какво точно е довело до разрив в отношенията им. Рапърът сподели, че Тифани е „един от най-добрите хора, които съм срещал“, но натоварените им графици са попречили на здравословна връзка.

Според Common, нещата между двама им са били прекрасни по време на пандемията, когато е трябвало да си седят вкъщи и да не пътуват. Но след вдигането на забраните за пътуване и възстановяване на процесите в Холивуд, той и Хадиш не са имали толкова време и енергия един за друг. „Не мисля, че любовта наистина изчезна. Просто мисля, че не подхранвахме връзката“, допълва той.

Малко по-късно след изказването на Common, Тифани се похвали, че е посетила Еритрея в Африка. „Много съм щастлива, че бях топло посрещната в селото на дядо ми. Обичам моите хора“, написа тя в социалните мрежи. Допълни, че чувства как душата ѝ се пълни с надежда, когато е на африканска земя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари