IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора и майка ѝ са като сестри

22 януари 2022 13 30

Двете позираха по бански на австралийски плаж

Getty Images

Getty Images

Феновете на Рита Ора коментираха, че нейната бляскава майка Вера прилича досущ на нейна сестра, докато певицата ѝ отдаде почит по случай 56-ия ѝ рожден ден със снимки, на които двете са по бански.

31-годишната британска певица с албански корени използва Instagram във вторник, за да сподели множество снимки на себе си с майка си, която е лекар. На кадрите двете наистина приличат повече на сестри или на приятелки, отколкото на майка и дъщеря.

„Честит рожден ден на най-невероятната майка! Ти си красива, услужлива, подкрепяща и мила и въпреки че днес е твоят рожден ден, аз те празнувам винаги“, написа попзвездата.

На едно от изображенията Рита е облечена в цял бански на Gucci с дъга, докато върви редом до Вера, която пък носи яркооранжев бански с изрязани детайли.

На друга снимка те изглеждат еднакво бляскави, като Рита е облечена в бял панталон, а майка ѝ носи шикозна черна рокля.

Междувременно в момента Рита и Вера се наслаждават на качествено време заедно в Австралия – родината на половинката на Рита, а именно режисьора Тайка Уайтити. Рита замина за Австралия в началото на декември, за да прекара коледните и новогодишните празници заедно с Тайка и неговите две деца от предишен брак.

Освен това Ора ще остане в държавата и за да снима следващия сезон на риалити формата The Voice, където тя се изявява като съдия/ментор.

Говори се също, че 46-годишният Уайтити продължава да работи по няколко предстоящи филма, включително „Тор: Любов и гръм“, който е в постпродукция.

Рита наскоро разкри, че е замразила свои яйцеклетки, а пред вестник The Independent сподели, че би искала да създаде хубаво голямо семейство в най-скоро време. Освен това тя каза, че не е очаквала да намери любовта в лицето на Тайка, с когото са заедно от една година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари