IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум и защо краката ѝ са застраховани за 2 милиона

19 януари 2022 18 00

Звездата призна, че единият струва повече от другия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Краката на Хайди Клум струват милиони. Буквално.

48-годишната звезда наскоро се появи в шоуто на Елън Дедженеръс, където призна, че краката ѝ са застраховани за 2 милиона долара. По време на сегмент, в който трябва да попълва пропусната дума във въпроси за себе си, Клум заяви, че клиент е поискал да защити крайниците ѝ, като единият струва повече от другия.

„Когато бях по-млада, паднах върху стъкло и имах огромен белег. През годините съм слагала толкова много изкуствен тен по себе си, че сега белегът не се вижда, но заради това единият ми крак е по-скъп от другия“, казва Клум и добавя, че това е едно от най-странните неща, които човек е правил за нея.

През 2017 година тя признава пред списание People, че единият ѝ крак е застрахован за 1 млн. долара, а другият е с 200 хиляди по-скъп. Моделката допълва, че отделя специално внимание на крайниците си по време на тренировки, защото обича да носи къси поли и иска да продължи да ги облича още дълго време. „Мисля, че краката са секси. Наистина обичам да насочвам фокуса върху краката ми, когато съм навън или на червения килим“, казва още звездата.

Макар да е майка на четири деца, Хайди може да се похвали с чудесна фигура. През ноември тя публикува снимка, на която носи черен флорален сутиен докато си почива в леглото и похапва пастичка с ягоди и пудра захар. Месец по-късно моделката се снима пред огледалото вкъщи, носейки оранжев къс топ с дълъг ръкав и бикини в същия цвят. Бельото беше от колаборацията между модната линия на Ким Кардашян SKIMS и италианската модна марка Fendi.

В миналото Клум е говорила за това, че ти трябва огромна увереност, за да бъдеш успешен в модния бизнес. „Трябва да бъдеш силен човек, особено ако си жена“, казва тя в предаването на Джеймс Кордън. Съветът ѝ към младите хора е да бъдат щастливи, да харесват човека, когото виждат в огледалото и да не позволяват на другите да им казват какво да правят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари