IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум и дъщеря й Лени превзеха червения килим

4 август 2021 12 30

Двете дами впечатлиха с избора си на тоалет

Снимка: Getty Images

Фразата "Каквото майката, такава и дъщерята" важи с пълна сила, когато става въпрос за Хайди Клум и 17-годишната й дъщеря Лени. 

Двете дами изглеждаха по-скоро като сестри, отколкото като майка и дъщеря, когато се появиха на червения килим в Капри, Италия. Те присъстваха на гала на UNICEF, носейки координирани тоалети и без съмнение бяха едни от най-добре облечените дами на събитието. Хайди облече сребърна бляскава рокля от Eli Saab, която се отличаваше с дълга цепка, паднало рамо и тънък колан. До нея Лени заложи на златна рокля с гол гръб на Versace с повдигащо деколте. И двете дами допълниха тоалетите си с нежни сандали и семпла прическа. 

Хайди Клум

Снимка: Getty Images

След края на галата Клум публикува снимка с дъщеря си, на която и двете позират пред сградата на събитието, но този път вече са без обувки. "Показваме ви, че си прекарахме чудесно... без да ви го казваме", написа моделката под кадъра. На него се виждат вече калните крака на дамите, които явно са захвърлили обувките веднага след червения килим. 

17-годишната Лени реши да бъде малко по-професионална от майка си и показа снимки от процеса по приготвяне за галата. Тя се похвали със златната си рокля и заяви, че само за ден е заменила любимите си спортни дрехи за нещо по-елегантно. Момичето сериозно върви по стъпките на майка си, като по-рано през годината направи дебюта си в Седмицата на модата в Берлин, носейки тоалети от Kaviar Gauche, Michael Sontag и Lala Berlin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Преди месец пък Хайди разкри какъв съвет е дала на Лени относно модната индустрия. "Казах й, че в края на деня трябва да е доволна и щастлива от това, което е направила. Да не прави неща, които не иска. Да не се притеснява да отказва", сподели Клум. Тя добави, че човек не трябва винаги да задоволява останалите и винаги трябва да поставя себе си на първо място. 

Все пак супермоделът изрази своята увереност в Лени и заяви, че тя има много добра глава на раменете си и може да се грижи за себе си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари