IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралицата може да празнува платинения си юбилей с Лилибет

21 януари 2022 08 40

Има шанс принц Хари да ѝ доведе бебето през юни

БГНЕС

Ще види ли Елизабет Втора своята правнучка Лилибет? Въпреки притесненията на принц Хари и Меган маркъл за тяхната сигурност в Обединеното кралство, мнозина смятат, че те ще бъдат благосклонни и ще запознаят своето второ дете с известната му прабаба. И ако това не стане за възпоменателната церемония за принц Филип, то има вероятност да се случи за платинения юбилей на съпругата му.

Миналото лято, когато синът на принц Чарлз се върна на Острова, бе преследван от папараци в Лондон. Сега, когато той планира новото си пътуване и решава кога ще бъде то, държи да е сигурен, че ще разчита на охрана. И макар да ядоса с това кралицата, тя не се е отказала от това да се срещне с него и да види Арчи и Лилибет.

Първият рожден ден на дъщерята на Меган и Хари се пада точно през уикенда, в който всички ще отбележат платинения юбилей на кралицата през юни.

„Това, което подозирам, е, че ще има някакъв банкет, може би скромен, на който вероятно биха могли да бъдат поканени“, обясни пред Marieclaire кралският експерт Нийл Саймън, посочвайки, че Елизабет Втора ще организира специално събитие за рождения ден на момиченцето, което не познава британските си роднини.

Лилибет, която носи името на баба си (така я наричали като малка), не бе кръстена в Уиндзор, както по традиция трябваше да стане. Днес някои анализатори посочват, че Меган Маркъл ще направи компромис и ще позволи на Хари да заминат за Великобритания, само и само, за да не се влошат отношенията им с кралското семейство.

Откакто се отделиха през март 2020 г., синът на покойната принцеса Даяна и неговата съпруга живеят по-щастливо в САЩ, далеч от папараците. И докато той присъства на погребението на дядо си, Меган пропусна, защото бе бременна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари